• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.08.2015

20:06

ZABRANJENA LJUBAV Starac ubio devojku pa plakao kao malo dete!

Vesti

ZABRANJENA LJUBAV Starac ubio devojku pa plakao kao malo dete!

Podeli vest

Predrag P. (72) iz Čačka ubio je u Kraljevu konobaricu kafića "Kvatro" Ivanu I. (24) a policija ga je uhapsila nakon 20 minuta

Prema Informerovim saznanjima, Ivana je ubijena iz vatrenog oružja a hici su je pogodili u grudi. Lekari su pokušali da zaustave obilno krvarenje a devojka je ubrzo preminula na pločicama pored šanka.

Nakon ubistva, Predrag P. je seo u svoj automobil i krenuo ka Mrčajevcima gde je i uhapšen.

- Tresao se kao prut i bio je izbezumljen. Teško je disao i pitao je da li je živa a kada je čuo da je preminula samo je spustio glavu i zaplakao, rekao je Informeru izvor blizak istrazi i dodao da motivi ovog ubistva još uvek nisu poznati.

Nakon saslušanja uhapšenom Predragu P. (72) određen je pritvor do 30 dana.

U Kraljevu se mogu čuti različite priče a jedna od njih je da su se Predrag i Ivana družili zbog čega je on svakodnevno dolazio u kafić u kojem je radila.

- Navodno, ona mu je pre par dana rekla da ne želi više da se druži sa njim. Neko kaže da mu je Ivana dugovala novac. Šta god da se događalo među njima, nije smeo ni da pomisli da joj naudi, kazala je Informeru devojka koja radi u obližnjoj prodavnici i dodaje da je ubijena Ivana bila fina i lepo vaspitana devojka.

Predrag i Ivana su iz sela Katrage kod Čačka. Kako nezvanično saznajemo od njihovih komšija, ove dve porodice poznavale su se godinama. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija