• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.08.2015

23:11

BRUKA Bivši pevač "Ruža" tukao devojčice na ulici

Vesti

BRUKA Bivši pevač "Ruža" tukao devojčice na ulici

Podeli vest

Vuk Rosandić (45) nekadašnji pevač grupe "Ruž" izudarao je dve devojčice od 15 godina jer su napale njegovu ćerku

Zbog toga mu je policija napisala prijavu.

- Ne mogu da verujem da čovek od 45 godina šamara devojčice od 15 godina. Koji god povod da je bio, on je morao meni da se obrati, a ne da tuče moju ćerku M. S. i njenu drugaricu S.S -uznemireno priča Tatjana Stojadinović, majka jedne devojčice.

Incident se dogodio prošle subote oko 18.30 sati ispred zgrade u Šajkaškoj ulici na Paliluli.

- Prvo je udario nekoliko šamara drugarici moje ćerke, a kada je moje dete pokušalo da ih smiri, gurnuo je i nju tako da je pala preko polica nekog nameštaja. Onda je ona dohvatila policu i udarila ga po glavi, da bi je on zatim išutirao, oteo joj policu i mobilni telefon i krenuo da je šamara. Srećom, deca iz školskog dvorišta su počela da galame i tako su spasli devočice od Rosandića koji je sve vreme histerisao- naglašava Tatjana.

Ona ističe da Rosandića nisu mogli ni policajci da smire, kao i da je sve vreme vikao i pričao nepovezano.

Bivši pevač potvrdio je da je napao devojčice.

- Jednu sam odgurnuo, dok sam drugu šutnuo refleksno u samoodbrani, pošto mi je daskom rascopala čelo. Sreća da sam se suzdražao jer sam u tom trenutku bio potpuno van sebe zbog svega što su te devojčice uradile mojoj ćerki - priča Rosandić.

On kaže da se kaje što je odgurnuo devojčicu, ali naglašava da bi opet isto postupio jer se "ponašao kao što bi i svaki drugi roditelj".

- Motiv majke koja me optužuje jeste da se akcenat baci na to što sam ja odgurnuo devojčicu, da bi se svesno izbegla činjenica da je moja ćerka bila žrtva psihičkog i fizičkog maltretiranja. Te devojčice su naterale moju ćerku da kleči na kolenima, uhvatile je za kosu i šamarale po pet puta, a potom joj uzele telefon. Usput su joj posle svakog šamara pretile da ne sme niko da sazna za to - kaže Rosandić.

Pevač naglašava da je besan izašao napolje.

- Ćerka od šoka nije mogla da priča kada je došla kući. Kad sam sišao dole, pitao sam koja devojčica je tukla moju ćerku, da bi jedna prišla i rekla: "Ja sam. Šta je bilo? Naje.aćeš kao što je tvoja ćerka naje.ala!". Zatim se okrenula mojoj ćerki i ponovo rekla: "Naje.aćeš!". Šokirala me takva smelost i drskost. U životu nisam video takvo ponašanje maloletnika. Prosto sam bio nemoćan. Nisam znao kako da reagujem -ističe Rosandić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pera

pre 8 godina

Ako su bile tako nasilne kao što je opisao, i ako su bile tako drske kad je sišao ispred zgrade, ne čudi me što je izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem. Dete je u pitanju.. Mog sina je isprebijao drug iz kluba i mi smo prepustili to pedagozima da reše... Oni su rešili tako što su oprostili nasilniku. Sad nasilnik likuje. Šta ja kao roditelj da radim? Užas..

Tomas Gustaffson

pre 8 godina

"Bruka"?!? A zašto?Jel' trebao čokoladu da im kupi? To bi onda bilo po američkom sistemu vaspitanja(da se "deca" ne kompleksiraju)!?! Trebao je da ih odvali od batina,pa da se drugi put pitaju vredi li napadati i maltretirati slabije od sebe ! A deca su samo ona koja se tako i ponašaju a ko hoće da bude "opasan" i "huligan" njemu 25 po turu i ubrzo bi svi bili mirni k'o bubice!

mama

pre 8 godina

Da trebao je da se obrati majci te kako pise devojcice istoj koja ju je "vaspitala" tako I koja bi preduzela ama bas nista. Ja potpuno razumem zasto je izgubio kontrolu

buba

pre 8 godina

neka si vuce..ako roditelji neznaju da ih vaspitaju.....neka...i ja bi kao roditelj...dosta vise terora pojedine dece....a roditelje bi kaznila....

sever

pre 8 godina

I ja bi ih isprebijao! A i roditelje. (Ne brinite se da li mogu i smem)

Milos

pre 8 godina

Stop bahatim klincima,necemo trpeti nevaspitanje!\n

mira

pre 8 godina

Jedina moguca reakcija kada ti neko zlostavlja dete!

Baja

pre 8 godina

Neverovatno,nepodeljeno mišljenje svih komentara u pokušaju roditelja da zaštiti svoje dete od bahate dece. Bravo,ima nade,Vuku podrška i da ispliva iz ove neprijatne situacije.

Pera

pre 8 godina

Svaka podrska ovom coveku,a vi iz "Informera"da se stidite zbog naslova ako uopste znate sta je to...zbog ovakvih nerealnih i pogresnih naslova vasih kolega- nazovi novinara prolilo se mnogo krvi na ovim prostorima devedesetih,sramota!

Vesna mirotic

pre 8 godina

Cestitam na visokom nivou suzdrzanosti Vuka R, tj na zitu koje se ipak nije pravilo, par dana nakon ove morbidne histerije, od strane dve devojcice. Mislim, devojcice imaju roditelje?! Zaista???Pa to je tuga! Koji je to emotivni zbir u tim petnaestogodisnjim nakazama da mogu da maltretiraju mladju devojcicu od sebe, da je udaraju, izivljavaju se, a da joj pri tome uzmu i mobilni??? Ovo je prica iz pakla!!! Iako, na maternjem, srpskom jeziku, trebalo mi je nekoliko puta da je uopste i skapiram, poverujem, digestiram... Zaista?! Ako postoji zakon, ovu decu trebalo bi u najkracem roku oduzeti od roditelja , od strane socijalnih radnika, i staviti ih u dom. Jer, sta dalje sledi?! Kako izgleda nakazna persona u buducnosti, kada sa 15 godina moze ovako nesto da uradi??? Naravno iq majke, doticne devojcice je siromasan, da shvati, da bilo koja izjava je cisto ofiranje onoga sto je ona "posejala" i napravila ovakvo , u najmanju ruku, pretragicno dete. Jer bez "njene podrske" verovatno to dete ne bi bilo takvo. Zato, dom, oduzimanje deteta, jedini nacin da se sprece dalje "akcije" 15 godisnjeg monstruma. Nemam reci! Ovo je kao na filmu, geto! Cestitam jos jednom Vuce, sebe Bogu hvala ne poznajem sta bih "umela" da uradim u slicnoj situaciji. Zaista si blaga i izbalansirana osoba, svaka cast, mislim da bih ja bila "roletna" ! Veliki pozdrav

Jelena

pre 8 godina

Klinci su stvarno danas bahati. Ali, ovaj čovek je još bahatiji. Kakva li je njegova ćerka kad je on takav. Verujem da je i ona kriva za sukob sa devojčicama. Ovo su trebali da reše sa psihologom i pedagogom škole, a ne on da ih napada i raspravlja se sa njima!

vuk

pre 8 godina

Vuce imas moju podrsku jer kada sistem nemoze da zastiti nasu decu od bahatih vrsnjaka covek dodje u situaciju da postupi kao sto si i ti. Moga sina je u skoli konstantno maltretirao vrsnjak. Na sva moja insistiranja u skoli da se tome stane na put zavrsilo je moje dete kod skolskog pedagoga i psihologa. Njihov savet je bio da se sklanja od doticnog. Na kraju sam pokrenuo i ostale roditelje cija su deca maltrtirana i uspeli smo da ga izbacimo iz skole. Ne znam kako bih ja postupio da sa sve to nastavilo jer mi se granica tolerancije polako brisala. Treba pod hitno bahatoj deci stati na put i najbolji nacin je da roditeli krivicno odgovaraju za postupke svoje dece.

johnny

pre 8 godina

Fine neke devojcice.....kaze mama: " Onda je ona dohvatila policu i udarila ga po glavi, da bi je on zatim išutirao, oteo joj policu i mobilni telefon i krenuo da je šamara. " Ja bi j... sve po spisku i njoj i njenoj kevi, na licu mesta....fina devojcica, nema sta ... a ona je maltretirala dete i to je ok...

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija