• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/informer

22.08.2015

21:16

OTEO NOVAC MIGRANTIMA Policajcu kradljivcu preti 8 godina robije!

Vesti

OTEO NOVAC MIGRANTIMA Policajcu kradljivcu preti 8 godina robije!

Podeli vest

Saobraćajni policajac Miroslav Kuzmanoviću (24) zvani Mikica, koji je oteo novac Sirijcima, na saslušanju se branio ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana

Njega tužilaštvo tereti da je počinio tešku krađu nad dvojicom migranata iz Sirije, a ne za razbojništvo, kako je prvobitno bio osumnjičen.

Kuzmanović je osumnjičen za najteži oblik teške krađe i preti mu kazna do osam godina zatvora.

Postupak je pokrenut i protiv Dragana Borote, koji ne radi u MUP, i on je pušten da se brani sa slobode.

Borota je juče u Prvom osnovnom tužilaštvu ispričao, kako saznaje „Blic“, da je vozio Kuzmanovića i potvrdio da je u jednom trenutku policajac izašao i vratio se u automobil s nekim torbicama.

- Išli smo zajedno na utakmicu. Rekao mi je u jednom trenutku da stanem, da treba nešto da obavi. Izašao je iz automobila i vratio se posle nekog vremena s nekim crnim torbicama. Nisam video šta je radio, niti mi je on o tome pričao - rekao je Borota. On je napomenuo da mu Kuzmanović nakon tog događaja nije dao nikav novac.

  Kuzmanović, koji je zaposlen u Saobraćajno policijskoj ispostavi „Sever“, na saslušanju nije želeo da odgovara na pitanja tužioca. Kako saznajemo, kod osumnjičenog nisu nađena ni dokumenta opljačkanih Sirijaca, niti 2.050 evra, koliko im je, kako se sumnja, ukrao. Njega su, međutim, migranti iz Sirije prepoznali kao policajca koji im je uzeo 1.400, odnosno 650 evra.

Kuzmanović se sumnjiči da je 18. avgusta u centru prestonice presreo grupu migranata. Pokazao im je službenu legitimaciju, a za to vreme držao se za pištolj ispod jakne, tako da migranti vide oružje.
 
Od Sirijaca je tražio da izvade sve predmete iz džepova, što su oni i uradili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DJovan

pre 8 godina

Kakav pritvor u rudnik na rad, jer policijski mu se ocigledno ne svidja. Da kazem cinjenicu nece proci u V novostima, tesko prolaze argumentovane stvari, gore nego u INFORMERU, koji se ipak popravlja pa pusta sto pre par meseci nije moglo ni da se zamisli, ali Novosti, pored onakvog novinara Ratka Dmitrovica, postaju slicne BLICU sa komentarima, jedina razlika sto Blic pljuje po VUcicu, a Novosti ni cinjenice ne pustaju, ZA NEVEROVATI.(ni ovo nece proci sigurno).

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija