• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

26.08.2015

20:52

ISPOVEST OSTAVLJENE LJUBAVNICE: Zapalila sam ga, psovao mi je mrtvog sina!

Vesti

ISPOVEST OSTAVLJENE LJUBAVNICE: Zapalila sam ga, psovao mi je mrtvog sina!

Podeli vest

Slađana Lazarević (39), koja je benzinom polila "mercedes" svog ljubavnika Zorana Markovića (45) u kom je bio sa dve "drugarice", tvrdi da je to uradila u besu nakon što ju je on pretukao
Public
Public
OSVETNICA Slađana Lazarević

Slađana Lazarević (39) iz Kusatka kod Smederevske Palanke kaže za Informer da je zapalila "mercedes" svom ljubavniku Zoranu Markoviću (45) iz Jelenca jer joj je psovao mrtvog sina i pretukao je!

Ona negira Markovićevu verziju događaja da ga je u ponedeljak rano ujutro zbog ljubomore pratila i zapalila mu auto na zabačenom putu kod Topole, gde je bio sa dve devojke, izvesnom Ivanom i Goricom.

Mortus pijan

Slađana kaže da su je te noći njih dve zvale da dođe po Zorana i odveze ga kući jer je bio mortus pijan.
- Probudile su me i rekle da ne znaju šta će s njim, jer je u komi. Krenula sam put Aranđelovca tako što su me one telefonom usmeravale do mesta gde su se parkirali. Međutim, čim sam tamo stigla, Zoran je istog časa počeo da me bije, čupa i psuje mi sina koji je umro pre šest godina - ističe Slađana na početku svoje ispovesti i dodaje:
- Onako u besu, u samoodbrani, uzela sam benzin iz gepeka svog auta, polila "mercedes" i zapalila ga. Sa punim pravom, jer sam mu ga ja i kupila! Pa nisam ja džak! Zabavljali smo se 19 meseci i za to vreme me je više puta pretukao. Sad mi je prekipelo. Takođe nije tačno da sam ga pratila, pošto nismo ni raskinuli. On je prethodnu noć prespavao kod mene.

Supruga se nije potresla

Jelenački donžuan kaže da se njegova zakonita supruga nije naročito potresla zbog saznanja da se godinama švaleriše.
- Pa šta da mi kaže, bitno je da mi je glava ostala čitava! Znala je ona i za ranije moje veze pa nije pravila problem oko toga. Slađanu sam voleo, ali posle ovoga među nama je kraj. Nije tačno da sam imao bilo šta sa Ivanom i Goricom, to su mi samo drugarice - otkriva Marković, inače stolar po profesiji.

Na pitanje zašto je trpela torturu i da li je znala da je Zoran oženjen i da ima decu, Slađana kroz suze odgovara da je uvek uspevao da je vešto slaže i izmoli da mu oprosti:

Drugi napad

- Kad napravi problem, plakao bi ko dete i izvinjavao se. Znala sam da ima dvoje dece, ali mi je rekao da sa ženom već odavno nema ništa. Verovala sam mu sve do pre tri meseca, kada sam čula da me je i za to lagao. U poslednje vreme je počeo da se druži sa te dve... Ivana me je često zvala da me provocira. Stenjala bi u slušalicu, govoreći mi kako upravo vode ljubav!


S druge strane, Marković kaže za Informer da ga je Slađana udarila svojim autom na tom zabačenom putu, gde se obično okupljaju ljubavni parovi. Kazao je da je samo malo stao da odspava "pošto je prethodno malo više popio".
- Probudio me žestok udarac, a potom sam shvatio da mi auto gori. Izbezumljeni, sve troje smo istrčali iz kola, ne znajući šta nas je snašlo. Slađana je vičući nasrnula odmah na mene i opalila mi šamar! Potom je dodala gas i pobegla. I pre 20 dana mi je polupala šoferšajbnu u nastupu ljubomore, ali je tada nisam prijavio policiji - tvrdi Zoran.

Lazarevićeva je juče dala izjavu u aranđelovačkoj policiji, posle čega je puštena da se brani sa slobode. Tereti se za izazivanje opšte opasnosti. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija