• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.08.2015

14:28

NAGODIO SE! Suprugu Mine Lazarević godinu dana zatvora!

Vesti

NAGODIO SE! Suprugu Mine Lazarević godinu dana zatvora!

Podeli vest

Baletan Goran Stanić nagodio se sa Tužilaštvom da za godinu dana zatvora prizna da je tukao suprugu glumicu Minu Lazarević, kao i da je bez dozvole držao vatreno oružje



Stanić je sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nasilje u porodici i nedozvoljheno držanje vatrenog oružja, koje nije dozvoljeno građanima, kao i veću količinu municije, precizira se u informaciji Tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Dodaje se da su se Tužilaštvo i okrivljeni sporazumeli na kaznu od godiinu dana zatvora.

Pomenuti sporazum prosleđen je Prvom osnovnom sudu u Beogradu koji ga je prihvatio, Stanića oglasio krivim i izrekao kaznu zatvora od godinu dana, navodi Tužilaštvo.

Porodično nasilje se dogodilo između 1. i 2. avgusta u porodičnom stanju ali nije odmah prijavljeno.

Tek kada je Stanić zapucao iz automatske puške pozvana je policija, koja je u njihovom stanu pronašla i drugo oružje za koje se utvrđuje da li je manevarsko.

Mediji su preneli da su se Mina i Goran venčali 2008. i da imaju dvoje dece koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. 

Glumica ima i sina iz prvog braka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Годину дана бајбока што је имао сакривено оружје и још са њиме пуцовао?Као,бато,мећићи били од дрвета?Маневарски!А ми стари војници знамо да и од тог дрвета може да се загине.Оно што је најгоре ако је пуцовао са правим мећићима добро се зна да они морају негде да падну.Ако некоме падну на глави зна се да има да га нема.Него,ел овај замлата стварно балетан?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija