• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

01.09.2015

23:16

SILEDŽIJA NA REPERTOARU! Muž Mine Lazarević na bini sa nanogicom

Vesti

SILEDŽIJA NA REPERTOARU! Muž Mine Lazarević na bini sa nanogicom

Podeli vest

Goran Stanić (43), plesaće u novoj sezoni Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu sa nanogicom

Kako piše "Blic", u ugovoru koji je Stanić potpisao sa Prvim osnovnim tužilaštvom, a koji je sud prihvatio u ponedeljak, predviđa se da Stanić služi kaznu kućnog zatvora od godinu dana okovan nanogicom, od čega je mesec već izdržao u pritvoru.

S obzirom na to da se kazna kućnog zatvora ne može izreći jedino osuđenom za krivično delo protiv braka i porodice, onom koji živi sa oštećenim u istom domu, baletan je tražio da kaznu traži u kući svoje majke, što je sud prihvatio.

Istovremeno, sud je dozvolio Staniću da nastavi sa bavljenjem svog posla. S obzirom na to da je osuđeni član Baleta Narodnog pozorišta, a nanogici ne sme da skida, stiče se utisak da će se na sceni najstarijeg srpkog pozorišta desiti svojevrsni presedan.

Dejan Savić, v.d. upravnika Narodnog pozorišta kaže da i dalje čeka zvaničnu informaciju od suda kako bi odlučili kakav će biti dalji Stanićeg angažman u toj kući.

- Mi ćemo službenim putem od suda biti obavešteni kakav je njegov status i tada ćemo videti šta možemo da uradimo. Ako ne bude mogao da igra, biće zamenjen, a ako kao zvaničnu informaciju dobijemo da može da igra, mislim da će to za njega biti najbolja rehabilitacija - kaže Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbija

pre 8 godina

U cemu se sastoji kazna baletanu? Zivece bezbrizno kod mame, radice savesno svoj umetnicki posao sa svojim drustvom na sceni, mozda ce svratiti i na meze u Skadarliju, posetiti Beogradska izletista.... Bas ce biti ozbiljni kaznjen!

mr burns from simpsons

pre 8 godina

treba mu dati dve nanogice, po jednu na svaku nogicu, radi simetricnog opterecenja, jos ce da nabilduje nogice...doduse on je problem njegove zene, mi mozemo da samo cekamo koga ce upucati sledeci put kada mu se cefne, recimo u pozoristu

Amater

pre 8 godina

Treba sud da mu vrati AUTOMATSKU PUSKU I PISTOLJ da covek (ZIVOTINJA) moze biti bezbedan dok je u kazni.NEBI ME ZACUDILO DA NA PREDSTAVI KOJU BUDE IGRAO DODJU SUDIJA i TUZIOC ipak su svi oni VIP LICNOSTI.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija