• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

11.09.2015

08:39

DOBRO VEČE, UBIO SAM MAJKU! Strašni detalji porodične tragedije u Pančevu!

Vesti

DOBRO VEČE, UBIO SAM MAJKU! Strašni detalji porodične tragedije u Pančevu!

Podeli vest

Dragan Paunović (55) se pravdao policajcima da je pištolj iznenada opalio kad je pokušao da ga očisti * U policiji veruju da se igrao oružjem pred majkom

Metak je pogodio nesrećnu staricu pravo u grudi, usmrtivši je na licu mesta

Dragan Paunović (55) slučajno je preksinoć ubio svoju majku Anku (86) dok je čistio pištolj u stanu u Ulici Moše Pijade u naselju Kotež u Pančevu!

Do stravične porodične tragedije došlo je kad je pištolj iznenada opalio u Draganovim rukama, a metak je pogodio nesrećnu staricu pravo u grudi, usmrtivši je na licu mesta!

U policiji kažu da Dragan Paunović nema dozvolu za držanje pištolja i da se trenutno radi na utvrđivanju porekla oružja iz kog je ubijena njegova majka Anka. 
 

Bez dozvole
Dragan Paunović nije imao dozvolu za pištolj i nije želeo da otkrije otkud mu

- U trenutku kada se dogodilo ubistvo, u sredu oko 18 sati, u stanu su bili samo sin i majka, tako da nema očevidaca koji bi nam potvrdili šta je prethodilo tragediji i da li je eventualno bilo svađe ili nekog sukoba. Moguće je i da se Dragan igrao tim pištoljem i da je tako slučajno ispalio smrtonosni hitac - kaže naš sagovornik iz pančevačke policije.

Paunović je u policiji izjavio da je on čistio pištolj, koji je iznenada opalio.

- On, inače, živi i radi u inostranstvu, a došao je u Pančevo u posetu majci. Kazao je da je pištolj držao u stanu radi zaštite, ali nije hteo da otkrije kako je došao u posed spornog oružja.
 

I muž tragično nastradao

Nažalost, ovo nije prva tragedija u porodici Paunović jer je pre nekoliko godina Ankin suprug a Draganov otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Njega je, kako saznajemo, na pešačkom prelazu nedaleko od zgrade u kojoj je stanovao pregazio automobil. 

Stanari zgrade u kojoj se dogodila tragedija kažu da nisu čuli pucanj ni bilo kakvu buku ili svađu, sve dok na stepeništu nisu videli medicinsku ekipu i policajce.

- Nisam čuo pucanj, samo sam odjednom čuo neke glasove na stepeništu. Kada sam izašao iz stana, video sam policajce. Nisam mogao da verujem kad sam saznao šta se desilo - priča komšija iz zgrade.

On navodi da Dragan godinama živi i radi u Švajcarskoj.

- Tamo mu je i sin, a on samo povremeno dolazi u Pančevo. Dragana poznajem površno, jer se nije puno družio sa komšijama. Dođe u Srbiju na desetak dana. Stan je njegov, ali u njemu niko nije stanovao. Baka Anka je svakog dana, bilo lepo ili loše vreme, dolazila da obiđe stan i otvori prozore i proluftira - priča komšija.

Anka Paunović ima i ćerku koja stanuje sa njom u njenom stanu u drugom delu Pančeva. Kada smo pokušali da pričamo sa njom o tragediji koja se dogodila, vrata stana je otvorio mlađi muškarac, verovatno njen sin, ali on je odbio razgovor sa novinarima. 

Informer

 



 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija