• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Agencije

15.09.2015

12:27

FRANCUSKA TRAŽI IZRUČENJE ubice Brisa Tatona!

Vesti

FRANCUSKA TRAŽI IZRUČENJE ubice Brisa Tatona!

Podeli vest

Atinski tužilac odredio je ekstradicioni pritvor Dejanu Puzigaći (34) koji je bio poslednji begunac iz grupe mladića koja je ubila Brisa Tatona u Beogradu


Još se čeka odluka sudije o tome da li će Puzigaća biti izručen Srbiji ili Francuskoj, a koja treba da bude doneta u narednih 20 dana. Puzigaća se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Koridalosu, a ministar pravde će doneti konačnu odluku kojoj će zemlji on biti izručen.

Francuska traži izručenje jer je ubijeni Taton bio njihov državljanin. Podsetimo, Puzigaća je pred srpskim sudom osuđen na 14 godina zatvora, pa se zbog toga traži njegovo izručenje Srbiji.

On je uhapšen na atinskom aerodromu po povratku sa Tajlanda, a u trenutku hapšenja je bio obučen u monašku odoru.

Kod sebe je imao lažni slovenački pasoš. Puzigaću su u pritvoru posetili otac i sestra.

Podsetimo, za ubistvo Brisa Tatona pred Apelacionim sudom u Beogradu osuđeno je 14 počinilaca na ukupno 123 godine zatvora. Prvooptuženi Ðorđe Prelić dobio je 15 godina, a Puzigaća 14.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Ma dajte ga Francuskoj koji će nam ovde nek' se oni bakću sa njim k'o da mi takvih nemamo dovoljno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija