• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

16.09.2015

16:03

PREOKRET U ISTRAZI NESREĆE KOD PAZARA Vozač "mečke" kriv, preticao pa izgubio kontrolu!

Vesti

PREOKRET U ISTRAZI NESREĆE KOD PAZARA Vozač "mečke" kriv, preticao pa izgubio kontrolu!

Podeli vest

Stanje povređenog Almira Hajrovića (21) koji je vozio "mercedes" koji je sleteo sa Kruševačkog mosta u Novom Pazaru, kada su njegova tri druga smrtno stradala a još jedan povređen, za nijansu je bolje, rečeno je Informeru u kragujevačkom Kliničkom centru

Istraga je utvrdila da do kontakta "mercedesa" i "golfa" nije došlo, već da je vozač "mercedesa" izgubio kontrolu prilikom preticanja.

TRKA SMRTI KOD NOVOG PAZARA! Troje mrtvih u stravičnoj nesreći!

- Almir Hajrović je vršio preticanje "golfa" kojim je upravljao Enes Kajević. Krećući se neprilagođenom brzinom izgubio je kontrolu nad vozilom i, nakon što se vratio u desnu traku, udario u početak trotoara, zatim probio zaštitnu ogradu i izleteo sa mosta. Protiv Hajrovića je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti u saobraćaju - naveo je zamenik osnovnog javnog tužioca Jovan Milanović u pisanoj izjavi.

On je dodao da je istragom, ali i na osnovu izveštaja veštaka, utvrđeno da vozač "golfa" Enes Kajević nije načinio propuste u vožnji i da nema nikakve veze sa nastankom ove saobraćajke. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija