• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2015

08:08

OTAC BIO PIJAN kad je slupao auto u kojem mu je poginula ćerka?!

Vesti

OTAC BIO PIJAN kad je slupao auto u kojem mu je poginula ćerka?!

Podeli vest

Šestogodišnja A. M. poginula je u udesu preksinoć oko 23 sata u Ulici 1.300 kaplara na periferiji Lazarevca kada je "jaguar" koji je vozio njen otac Predrag M. sleteo s puta i udario u hrast. Nesrećna devojčica je bila na zadnjem sedištu automobila, a sudar je bio toliko strahovit da joj nije bilo spasa

Ova ulica je gusto naseljena i kada je u sredu uveče odjeknuo snažan tresak, mnogi meštani su izleteli iz kuća da vide šta se desilo.

- Puklo je kao bomba! Istrčao sam još bunovan iz spavaće sobe i na kapiji ugledao stravičan prizor... Prišao sam smrskanim kolima i kroz polomljen prozor ugledao zgrčenu devojčicu. Bila je još živa, ali kasnije sam čuo da je izdahnula u bolnici - priča meštanin koji je prvi prišao slupanom "jaguaru".

Devojčicin otac je, kaže, bio teško povređen, ali je uspeo da popriča s policijom.

- Mislim da je uspeo da im kaže svoje i ćerkino ime. Tiho je ječao... Onda su stigli vatrogasci, koji su ga jedva izvukli iz vozila. Morali su da seku lim koji ga je pritiskao - kaže on.

Drugi meštanin koji je prisustvovao uviđaju, Mileta Mandić, navodi da je ova deonica puta veoma rizična i da je nekoliko automobila uletalo u njegovo dvorište.

- Ali na svu sreću niko nije poginuo dosad. U blizini je jedna opasna i nepregledna krivina i desetak automobila je izletalo s puta zbog nje. Neki kažu da je u pitanju kontranagib puta. Đavo bi ga znao, ali jedno sigurno znam, kad gore na krivini proklizaju, ako omaše komšijinu kapiju, moju sigurno neće - jada se Mandić.

Kako saznajemo, Predrag M. je često menjao mesto prebivališta. Na adresi na kojoj je prijavljen da živi kao podstanar policija preksinoć nije uspela da pronađe suprugu ili nekog od rođaka.

Komšije su bile slomljene saznanjem da je devojčica na kraju ipak preminula od zadobijenih povreda. Oni tvrde da su im policajci, koji su radili uviđaj, rekli da je otac Predrag, koji je zbog teških povreda prebačen na VMA, "smrdeo na alkohol i da je to najverovatnije uzrok ove nesreće". 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija