• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2015

08:32

MONSTRUM IZ PETROVCA NAJAVIO UBISTVO! Zaklaću je, svega mi!

Vesti

MONSTRUM IZ PETROVCA NAJAVIO UBISTVO! Zaklaću je, svega mi!

Podeli vest

Vladici Tošiću (51) policija u četvrtak zaplenila oružje jer je pretio supruzi Brankici (49) da će je ubiti nakon što ga je ostavila i našla drugog. Narednog jutra izmasakrirao ju je u školi, gde je radila kao učiteljica

Slobodno mi oduzmite oružje, zaklaću je, urlao je Vladica Tošić u četvrtak u svom dvorištu u Petrovcu na Mlavi, nakon što mu je policija zaplenila tri pištolja i pušku jer je pretio smrću supruzi Brankici (49).

Narednog jutra, u petak, pomahnitali Vladica je ispunio pretnje. Prišao je Brankici ispred kapije OŠ "Bata Bulić", gde je radila kao učiteljica, i izmasakrirao je nožem naočigled užasnutih đaka i nastavnika.

Monstrum ostao nepokretan!

Informer

Nakon što je u petak ujutro izmasakrirao suprugu, Vladica Tošić je krenuo autom da beži ka Kučevu. U vožnji je sebi zario nož u stomak i survao se autom u provaliju. Policajci su ga sat vremena izvlačili iz smrskane "opel zafire" i, posle hitnog zbrinjavanja u bolnici u Petrovcu na Mlavi, prebačen je u beogradski Urgentni centar. Kako saznajemo, ima ozbiljne povrede kičme i ostao je nepokretan.
Još nije saslušan jer je u teškom stanju i od tada je samo promumlao nekoliko reči u bolnici, gde ga čuva policija.

Izvor Informera blizak istrazi kaže da je Vladica od maja, otkad ga je napustila, u više navrata pretio Brankici, ali i njihovom sinu Marku. Tri dana pre zločina poslao im je više SMS-ova, preteći im smrću.

"Ubiću i tebe, i dete, i švalera", pisalo je u jednoj od poruka koje je napisao supruzi.

- Ona je odmah o svemu obavestila policiju, koja mu je uzela izjavu i pustila ga kući. Dan kasnije (sreda, 16. septembar) Vladica je policiji prijavio da su žena i njen švaler hteli da ga ubiju u dvorištu porodične kuće. Kada je policija došla, u dvorištu je pronađena čaura - kaže naš sagovornik iz istrage.

Međutim, utvrđeno je da je Vladica lagao i da je sam pucao u vazduh.

- Tada su u njegovoj kući pronađena tri nelegalna pištolja i lovački karabin. Vladica se pravdao da je oružje držao u kući jer se plašio za svoj život. Tužilac je podneo protiv njega prijavu za nelegalno oružje u redovnom postupku i nije zatražio da mu se odredi pritvor - objašnjava naš izvor.

Već u petak ujutru Vladica je otišao do škole noseći kuhinjski nož dug 30 centimetara. Bez reči je prišao Brankici i šest puta je izbo, usmrtivši je na mestu.

Brankičina majka Desanka nam je ispričala da je tri godine živela sa njom i Vladicom, sve do maja.

- Oni su već tada spavali u odvojenim sobama i nisu imali skoro nikakav kontakt. Vladica je 10. maja pucao kroz prozor, a onda je tvrdio da je hteo sebi da puca u glavu. Tad mu nisu oduzeli oružje, samo su mu dali lekove i poslali ga kući. Posle nedelju dana video je da se Brankica dopisivala s nekim na Fejsbuku. Sačekao ju je u hodniku ispred svoje sobe i počeo da je doziva: "Odi, lisice! Odi, lijo! Dođi kod mene!", a onda ju je uvukao u svoju sobu i unakazio je od batina - priča Desanka i dodaje da bi Vladica još tada ubio Brankicu da nije naišao njihov sin Marko.

- Oba oka su joj bila zatvorena i modra. Šutirao ju je u stomak i čupao joj kosu, a onda je uzeo pištolj i prislonio joj cev prvo na grudi, a onda na slepoočnicu. Ubio bi je da je Marko nije spasao - navodi Desanka.


MONSTRUOZNI ZLOČIN U PETROVCU: Zaklana učiteljica bila trudna!

Deset dana kasnije, 29. maja, Vladica je i suprugu i sina izbacio iz kuće. Međutim, nastavio je da je proganja.

U međuvremenu, Brankica je već bila u ozbiljnoj vezi s jednim čovekom iz Kovina, za kog je trebalo da se uda čim se zvanično razvede od Vladice. S njim je, navodno, zatrudnela pre dva meseca.

Moguće je da je to prošle nedelje saznao Vladica, pa je odlučio da presudi i Brankici i sebi. 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija