• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

26.09.2015

10:01

"SURČINSKA SAPUNICA"! Čume: Sve sam joj kupio, i majmuna, a ona mi smestila!

Vesti

"SURČINSKA SAPUNICA"! Čume: Sve sam joj kupio, i majmuna, a ona mi smestila!

Podeli vest

Ljubiša Buha Čume, bivši šef "surčinskog klana" koji izdržava jednogodišnju kaznu zatvora zbog napada na obezbeđenje supruge Ivane, u petak je ponovo saslušan pred istražnim organima. Ovog puta zbog falsifikovanja dokumenata za ukradeni "ferari", vredan 150.000 evra!

Čume je u tužilaštvu opet ispričao kako mu je sve smestila supruga.

- Ona nije normalna! Sve sam joj pružio u životu, kupovao sam joj šta god je poželela. Htela je majmuna, kupio sam joj majmuna! Samo za nadogradnju kose sam joj platio oko 2.000 evra. A ona me je smestila u zatvor lažnim optužbama. Za to vreme se j... sa policajcima koji je čuvaju i ko zna sa kim sve. I nemilice troši moje pare - jadao se Buha tokom tročasovnog saslušanja iza zatvorenih vrata.

IVANA BUHA BILA META?! Plaćene ubice planirale likvidaciju Čumetove žene

Tražio otpust po treći put

Ljubiši Buhi do sada je dva puta odbijen zahtev za uslovni otpust iz zatvora, s obzirom na to da je izdržao više od dve trećine kazne. Čumetov branilac Zdravko Đukanović podneo je isti zahtev i po treći put i uskoro očekuje odluku suda. Buha je osuđen na godinu dana zatvora jer je 8. novembra prošle godine napao Ivanu i dvojicu članova njenog obezbeđenja.

Ivana je, naime, prijavila muža i vlasnika auto-servisa "Vest" iz Surčina Stevana Petoševića da su prekucali brojeve na šasiji na ukradenom "ferariju" i da su nabavili lažne papire za taj auto. Nakon toga Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je pokrenulo postupak protiv obojice. Petoševiću je 5. septembra određen pritvor, a Čume je iz zatvora u Padinskoj Skeli doveden u petak na saslušanje.

Veštačenjem skupocenog vozila potvrđeno je ne samo da nema uredne papire već i da je za njim raspisana Interpolova poternica jedne osiguravajuće kuće iz Austrije! Prilikom pretresa Petoševićevog auto-servisa, kako saznajemo, istražni organi otkrili su još dva vozila sa "neurednim" papirima. Navodno su u pitanju kombi i kamion-šleper.

(LJ)UBI BLIŽNJEG SVOG Supruga namešta Čumetu robiju za dva ubistva!

Istovremeno, policija je po nalogu nadležnog tužilaštva ispitala eventualne zloupotrebe i propuste zaposlenih u KPZ "Padinska Skela", jer je Ivana prijavila policiji da joj je muž pretio iz tog zatvora, zahtevajući od nje da pred tužiocem povuče optužbe za "ferari". 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Surcinac

pre 8 godina

A sve to su mu rekli beli magovi i vraci koji ga leče od "zdravlja" a ne od bolesti. Haha.. Otplakah.. On se pita šta je sa njegovom prijavom za obijanje sefa. Cinkaros i rekorder u pisanju lažnih krivičnih prijava umislio da je policajac. Previše druženja sa policijom mu udarilo u glavu.

Maca

pre 8 godina

Treći put traži da ga puste, a potpisao narodnu da robija 10 meseci!!!Sam pristao na tu kaznu, a sad se žali. Nebulozno i nelogično. Što se nije navodio za manju kaznu, nego opet nariče k'o baba

Milutin Vranjski

pre 8 godina

"Sve sam joj kupio, i majmuna, a ona mi smestila"! Значи полуписмена сурчинска кокошка имала је два мајмуна у кући. Нису њој требала два мајмуна, него певац Софроније. Није имао ко кокошку да гази на сурчинскм огледном добру. А јаја су лако кварљива роба...

Maca

pre 8 godina

Haha...našla žena Sofronija, al' ovaj ljubomoran, treba i njemu Sofronija kao i njoj.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija