• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

26.09.2015

22:24

DA SE PREKRSTIŠ... Opljačkana u stanici policije u Beogradu!

Vesti

DA SE PREKRSTIŠ... Opljačkana u stanici policije u Beogradu!

Podeli vest

Beograđanku Mariju Petrović džeparoši su opljačkali dok je popunjavala formulare u policijskoj stanici u Ljermontovoj ulici u glavnom gradu

 

 

Ono što ovu priču čini još crnjom je što niko nije ni pokušao da joj pomogne, niti se iko u policijskoj stanici potrudio da makar sprovede istragu.

Petrovićeva je išla po potvrdu o boravištu koja se u Beogradu može izvaditi jedino u Ljermontovoj ulici. Ta potvrda joj je potrebna da bi aplicirala za novčanu pomoć od 10.000 dinara koju opština Palilula daje svim porodiljama na svojoj teritoriji.

- Moja nesreća je bila i što sam deset minuta pre toga u Poštanskoj štedionici podigla roditeljski dodatak od 37.000 dinara. Pošto se potvrda plaća 600 dinara, za pultom sam u policijskoj stanici popunjavala uplatnicu i izvadila iz novčanika ličnu kartu. Kad sam sišla u banku da platim, videla sam da mi nema novčanika. Kažem da sam opljačkana, potrčim gore da vidim da mi nije možda ostao, ljudi se okreću, ali niko od službenika ne reaguje - ispričala je Marija Petrović za "Novosti".

PAO DILER POLICAJAC! Proizvodio i "valjao" kanabis

 

Mladu mamu je dodatno sablaznilo to što niko od policajaca u stanici se nije ni potrudio da joj na bilo koji način pomogne, jer, kako su joj objasnili - oni se tu time ne bave!

- Videla sam nekoliko uniformisanih ljudi, ali su i oni stajali u redu. Shvatili su da sam pokradena, ali niko nije reagovao, da zatvori ulazna vrata, da ti da neku podršku, da te uputi... Ništa. Neka devojka je rekla da je videla neku ženu da se mota oko mene, ali to nemamo kome da kažemo. Na kraju sam ušla u neku kancelariju i tu su mi rekli da moram da idem u policijsku stanicu Voždovac i prijavim krađu, jer se oni time ne bave - ispričala je šokirana Marija Petrović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gipsani

pre 8 godina

Ako se pisac zvao Ljermontov na srpskom se kaže da je ulica koja po njemu ima ime LJERMONTOVLJEVA. Ovako kako ste napisali i kako mnogi izgovaraju bilo bi u redu da se pisac zvao Ljermont.

Južbina

pre 8 godina

Da li postoji razlika između džeparenja i pljačke?

Pavle

pre 8 godina

Policija je davno prestala da radi svoj posao ,idu na parade...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija