• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2015

08:20

MAJKA BACILA BEBU U KANTU ZA SMEĆE, pošto je ugušila jastukom!

Vesti

MAJKA BACILA BEBU U KANTU ZA SMEĆE, pošto je ugušila jastukom!

Podeli vest

Tanja Lakić Mašo je početkom nedelje ubila svoju ćerku (osam meseci), a preksinoć je isekla vene. Kad ju je majka pitala gde je beba, slagala je da ju je dala drugarici. Leš male Anje potom nađen na terasi u kanti

Još želi da se ubije
Govorila je da želi da umre, pa su je vezali za bolnički krevet

Tanja Lakić Mašo je početkom nedelje jastukom udavila svoju osmomesečnu ćerku Anju, a leš je potom umotala u najlonske kese i bacila u kantu za smeće na terasi stana na Južnom bulevaru u Beogradu!

U sredu uveče Tanja je isekla vene, a kada je policija provalila u njen stan, slagala je da je dete dala drugarici! Tek posle pretresa pronađen je mali pomodreli leš, koji je u kanti za smeće bio nekoliko dana.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, policija je došla do Tanjinog stana na poziv komšija.

TRAGEDIJA U BEOGRADU! Mrtva beba na terasi, majka isekla vene!

- Tanjina majka je unezvereno lupala na ulazna vrata i dozivala ćerku. I policajci su kucali i zvali Tanju, ali niko nije odgovarao, pa su provalili u stan. Tanja je bila u kupatilu, malo pre toga je isekla sebi vene i vrat i ležala je u lokvi krvi. Bila je ili drogirana ili pod jakim sedativima, to će pokazati analiza krvi - priča za Informer izvor iz policije.

Depresivne poruke na Fejsbuku

Fejsbuk profil Tanje Mašo u poslednjih mesec dana je pun fotografija i statusa u kojima je pokazivala depresiju i razočaranje u ljubav. Sumnjala je da ju je muž prevario.
U jednom poruci je napisala: "Ako me moja ljubav ne zadrži, udaviću se u mutnom". Pre nekoliko dana je napisala i: "Moj muž nije peder, to ja mogu da vam potvrdim. I ne znam šta je sve napisano da bih vas sad ubeđivala u suprotno, ali preterali ste i sad je stvarno dosta. Ne razumem zašto ljudi uživaju u tuđoj muci...".

Tanjina majka ju je u šoku pitala gde je beba, a ćerka joj je kazala da ju je ostavila drugarici Nataši da je sačuva.

- Policajci su pozvali tu Natašu, ali ona je rekla da Tanju danima nije ni čula ni videla. Jedan policajac je za to vreme pretraživao stan, izašao je na terasu i pronašao bebu, umotanu u nekoliko kesa, u kanti za smeće. Beba je bila sva modra i crna - dodaje naš izvor.

Hitna pomoć je potom prevezla Tanju na Vojnomedicinsku akademiju, gde joj je ukazana pomoć.

- Govorila je da želi da umre, pa su je vezali za bolnički krevet, a ispred njene sobe je dežurao policajac. Narednog dana (juče) prebačena je u zatvorsku bolnicu - objašnjava naš sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, obdukcija Anjinog tela završena je juče na Institutu za sudsku medicinu.

- Na telu bebe nije bilo vidljivih povreda, osim manjih modrica na vratu. Obdukcija je pokazala da je Anja usmrćena davljenjem - kaže odlično obavešten Informerov izvor.

Tanjin komšija nam je  ispričao da je ona u poslednjih mesec dana bila u svađi sa mužem i da su se rastali.

STRAVIČNO OTKRIĆE! Majka bebu od osam meseci ugušila jastukom ili krpom?!

- Njen muž ima neku firmu u Svilajncu i Tanja je tamo živela s njim do pre mesec dana, a onda se vratila u Beograd sa Anjom, kod majke. Patila je za tim mužem. Nije pravila neke incidente, ali je u poslednje vreme bila povučena. Pre neki dan smo popili kafu, ali smo razgovarali o svakodnevnim temama, o deci, besparici i tako... Nije mi palo napamet da će učiniti nešto tako strašno - kaže ovaj komšija.

Tanja, dodaje on, iz prvog braka ima desetogodišnju ćerku, koja je povremeno živela s njom, a povremeno s ocem. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija