• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

06.10.2015

14:33

ŠAMPION! Pijan se neregistrovanim autom zakucao u policijsku patrolu, pa se prevrnuo!

Vesti

ŠAMPION! Pijan se neregistrovanim autom zakucao u policijsku patrolu, pa se prevrnuo!

Podeli vest

Na drumu Jagodina - Kragujevac, u selu Ratković, opština Rekovac, 29. godišnji vozač pod dejstvom alkohola je vozilom "reno 5", čija je registracija istekla, udario u patrolno vozilo policije i zadobio lakše povrede



- Nezgoda u kojoj je oštećeno patrolno vozilo dogodila se tokom saobraćajne kontrole, kada se vozač ''renoa 5'' oglušio o signalizaciju pripadnik MUP da stane - rekla je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Vozilo policije ga je pratilo sa uključenom zvučnom i svetlosnom signalizacijom, sve dok vozač nije naglo zaustavio vozilo, koje je skrenulo u suprotnu traku, udarilo patrolno vozilo i sletelo sa puta.

STOP PIJANCIMA ZA VOLANOM! Alkotest od sad obavezan deo kontrole vozača


Vozač "renoa" je lakše povređen, a dva putnika koji su bili sa njim u vozilu, nisu povređena.

Nezgoda se dogodila 3.oktobra oko 03.30 sati.

- Tokom uviđaja, utvrđeno je da registarska oznaka na ''renou'' pripada drugom vozilu, a da je važnost istekla u aprilu - rekla je Cvetić.

POTRESNO Pismo žene kojoj su muž i beba poginuli zbog pijanog vozača!


Protiv vozača "renoa" podneta je krivična prijava "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, posebni slučajevi falsifikovanja isprava, kao i prekršajne prijave zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, upravljanje neregistrovanim vozilom i nepropisne brzine kretanja".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
badza

pre 8 godina

Au,ovaj bolje da je zavrsio u Hagu,imao bi manje tacaka optuznice.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija