• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Pink

07.10.2015

08:01

DRAMA JUTROS NA GAZELI! Mladić pokušao da skoči s mosta, policija ga sprečila!

Vesti

DRAMA JUTROS NA GAZELI! Mladić pokušao da skoči s mosta, policija ga sprečila!

Podeli vest

Mlađi muškarac pokušao je rano jutros da izvrši samoubistvo skokom sa mosta Gazela, ali je zahvaljući prisebnosti policajaca to sprečeno

Drama je počela kada su vozači koji su se kretali Gazelom pozvali policiju da jedan mladić želi da skoči sa mosta u Savu.

Policija se pojavila na mestu događaja i oni su pokušali mladića koji je bio vidno uznemiren da odgovore od skoka. Kada je mladić čuo da će doći i rečna policija on je odlučio da se pomeri jedno 50 metara u pravcu prema Novom Beogradu do betonskog dela, svo vreme preteći da će skočiti.

Tokom pregovora uznemireni mladić je u jednom trenutku tražio i da se pojavi njegova sestra, objavila je TV Pink.

Policijaci su korak po korak i sekund po sekund tokom razgovora sa mladićem uspela da ga odgovore od skoka i on se posle drame koja je trajala 45 minuta vratio na most.

On se tad predao policiji, a Hitna pomoć je mladića prevezla u odgovarajuću ustanovu, javlja TV Pink.

MISTERIJA! Zašto je Filip skočio s Brankovog mosta na nacrtano srce?!

DETALJI SAMOUBISTVA NA ROĐENDANU: "Šta mislte, hoće li da opali?!"

DRAMA NA "PANČEVCU" Rečna policija spasla samoubicu!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija