• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2015

08:47

SULUDI NAPAD SINA NA MAJKU! Tukao je pesnicama, grizao, ubo nožem i prerezao vrat!

Vesti

SULUDI NAPAD SINA NA MAJKU! Tukao je pesnicama, grizao, ubo nožem i prerezao vrat!

Podeli vest

Aleksandar B. (27) uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć oko ponoći pretukao svoju majku Mariju B. (55), pa joj prerezao vrat posle kraće svađe u porodičnom stanu u beogradskom naselju Cerak!

Nesrećnu ženu, svu u modricama i oblivenu krvlju, pronašli su prolaznici na trotoaru kod okretnice autobusa 52 i odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je Mariju prebacila na VMA.

Posekotina duga 15 centimetara

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je Marija imala posekotinu dugu 15 centimetara na desnoj strani vrata, otečeno i modro oko, kao i povredu šake. Nesrećna žena je imala mnogo sreće jer joj nije bila isečena vratna arterija, inače bi brzo iskrvarila.

Prolaznici su zbog stravičnih povreda u prvi mah pomislili da je Mariju udario automobil, pa su tako i preneli dispečeru u Hitnoj pomoći. Po dolasku lekara i policije utvrđeno je da je ona pretučena i umalo zaklana.

- Uspeli smo nekako da je povratimo u život. Bila je polusvesna, mrmljala je: "Muž i sin, muž i sin..." Brojne povrede po telu ukazuju da se borila sa napadačem. Odmah je prevezena u bolnicu, a patrola policije je poslata na adresu na kojoj je živela. U stanu je bio Marijin sin - priča Informerov izvor iz istrage.

Policajci su upitali Aleksandra da li zna gde mu je majka i šta se dogodilo sa njom.

- Odgovorio je da ne zna. Pravio se blesav, kazao je da se tek vratio s treninga. U pitanju je veoma krupan čovek, visok je oko dva metra i težak preko 100 kilograma. Policajci su ga pitali gde su mu stvari u kojima je trenirao, a on je kazao da ih je oprao. Na kraju je ipak priznao da je pretukao majku, ali nije rekao konkretan razlog, već da su se samo posvađali. Odmah je priveden - navodi naš izvor.

(VIDEO) UŽAS NA CERAKU! Sin pokušao da zakolje majku, ostavio je da umre na ulici!

Istraga je do sada utvrdila da je do sukoba majke i sina došlo ispred zgrade na Ceraku u kojoj Aleksandar stanuje.

- On je pozvao svoje roditelje telefonom da dođu kod njega kako bi se nešto dogovorili. U međuvremenu je sišao i sačekao ih ispred zgrade. Još uvek nije jasno šta se tačno dogodilo, ali pretpostavljamo da su se u jednom trenutku Aleksandar i Marija posvađali - priča odlično obavešteni izvor iz policije.

Prema njegovim rečima, Aleksandar je u jednom momentu iz pojasa izvukao nož i krvnički krenuo da ubada rođenu majku.

- Još ne znamo da li je Aleksandrov otac bio tu u trenutku napada. To ćemo naknadno utvrditi. Ono što je jasno jeste da je sin majku nekoliko puta ubo nožem, ugrizao za vrat i udario pesnicom u glavu, od čega joj je oko poplavelo - kaže naš izvor.

Public

Reporter Informera je pokušao juče da stupi u kontakt sa nekim iz porodice, međutim na naše pozive niko nije odgovarao. Komšije iz zgrade kažu da je cela porodica bila povučena.

- Nikada nisu bili preterano druželjubivi. Eventualno bi se samo javili u prolazu i tu je bio kraj komunikacije. Niti su oni išli kod nekog u goste niti im je ko dolazio od komšiluka. Aleksandar im je sin jedinac i ne mogu da grešim dušu, do sada nikada nije pravio nikakve incidente - ispričao je jedan od prvih komšija ove porodice.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija