• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2015

08:15

OTAC KOLJAČA SA CERAKA U ŠOKU: Ne znam zašto je moj sin iskasapio svoju majku!

Vesti

OTAC KOLJAČA SA CERAKA U ŠOKU: Ne znam zašto je moj sin iskasapio svoju majku!

Podeli vest

Moja supruga Marija (55) je sad dobro, ali ne mogu da pričam o tome. Jednog dana ću vam ispričati sve, rekao nam je Mile B., čiji je sin Aleksandar (27) pretukao svoju majku i prerezao joj vrat

Aleksandar je u petak izneo odbranu pred Višim tužiocem u Beogradu i određen mu je pritvor do 30 dana

Ne znam zašto je moj sin iskasapio svoju majku... Mnogo mi je teško. Svega mi je preko glave. Jednog dana ću vam ispričati sve o tome, kratko nam je rekao Mile B. iz beogradskog naselja Cerak čiji je sin Aleksandar B. (27) u sredu uveče pretukao svoju majku Mariju (55), pa joj nožem prerezao vrat. Nesrećnu ženu su u poslednji čas spasli prolaznici i oporavlja se u bolnici.

Aleksandar je u petak izneo odbranu pred višim tužiocem u Beogradu i određen mu je pritvor do 30 dana. Tereti se za teško ubistvo u pokušaju, ali pravi motiv krvave porodične drame i dalje je misterija.

Informer

Mileta smo u petak zatekli kako iseljava stvari Aleksandrove devojke iz stana na Ceraku, gde su svi zajedno živeli.

- Supruga je sada dobro. Idem u posetu kod nje. Ne znam zašto je Aleksandar to uradio i ne mogu sad da pričam o tome. Drugom prilikom, kada bude vreme i kad budem više znao... - rekao je Mile.

Informer

Komšije iz zgrade na Ceraku kažu da Mile, Marija, Aleksandar i njegova devojka nisu bili druželjubivi i slabo su komunicirali s njima. Ali niko nije očekivao da je Aleksandar u stanju da digne ruku na majku.

- Video sam Mileta, od muke samo ćuti. Prolazi stepeništem kao duh. Ne zna čovek šta ga je snašlo. Aleksandrova devojka se iselila iz stana, a Mile joj je pomagao sa koferima - kaže komšija.

Stravičan porodični zločin se odigrao u sredu, nešto pre ponoći. Izvor iz istrage kaže da su Marija i Mile te večeri bili u gradu, kada ih je pozvao sin da se vrate kući.

- Dovezli su se automobilom do Ceraka i sin i majka su ostali ispred zgrade, dok je otac otišao peške da završi nešto jer je nameravao te noći da otputuje u vikendicu. Aleksandar je rezervnim ključevima ušao u očevu "korsu" i on i majka su se odvezli nekih 500 metara dalje. Oboje su izašli iz automobila u Ulici Vinogradski venac i tada je došlo do žestoke svađe. Aleksandar je majku brutalno pretukao, čak ju je i ujeo, a potom je potegao nož i više puta je isekao. Na kraju joj je prerezao vrat - objašnjava naš sagovornik.

(VIDEO) UŽAS NA CERAKU! Sin pokušao da zakolje majku, ostavio je da umre na ulici!

SULUDI NAPAD SINA NA MAJKU! Tukao je pesnicama, grizao, ubo nožem i prerezao vrat!

Misleći da ju je ubio, Aleksandar je skinuo garderobu i patike i sve to zajedno sa nožem bacio na poljanu prema Ibarskoj magistrali.

- Obučen samo u gaće, seo je u "korsu" i vratio se u porodični stan. Ušao je u kupatilo i okupao se uklanjajući tragove krvi sa tela - navodi naš izvor.

Marija bi sigurno iskrvarila nasmrt da je nisu opazili prolaznici kod okretnice autobusa na liniji 52, koji su pomislili da je nesrećnu ženu udario automobil.

- Pre nego što se onesvestila samo je promucala: "Muž i sin... Muž i sin." Policija je odmah otišla do stana. Aleksandar je u početku govorio kako ne zna šta mu se desilo s majkom, ali je kasnije priznao da ju je iskasapio nožem. Mile je takođe priveden, ali je nakon saslušanja pušten na slobodu. Zasad nema dokaza da je i on bio umešan u ovaj zločin - kažu u policiji.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija