• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

10.10.2015

09:44

DEČIJI NESTAŠLUK ZAMALO TRAGEDIJA! Osnovcu stradala slezina u školskoj tuči!

Vesti

DEČIJI NESTAŠLUK ZAMALO TRAGEDIJA! Osnovcu stradala slezina u školskoj tuči!

Podeli vest

Lekari u Institutu za zaštitu zdravlja dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu pokušavaju da spasu slezinu dečaku Davidu L. kojem je ona napukla kada ga je udario školski drug S. Ć. u novosadskoj Osnovnoj školi "Vuk Karadžić"

 

Obojica su učenici osmog razreda, a pokoškali su se u sredu, na malom odmoru, i kako je navela majka povređenog dečaka, on joj je ispričao da je dobio udarac u stomak nakon čega mu je pozlilo u školi.  

Dečak koji je navodno udario  školskog drugara, kazao je da su se malo koškali i da je odgurno Davida, ali da ga nije udario. Tuču nisu zabeležile ni kamere s video nadzora u školi, a i direktorka škole Zorica Zeljković je rekla  da ipak nije bilo tuče. 

- Dečaci ranije nisu bili u sukobu i  bio je u pitanju običan dečji nestašluk, a ne neka unapred zakazana tuča. Nažalost, naš učenik je  zadobio ozbiljnu povredu slezine, ali svi očekujemo da se sve dobro završi. U pitanju su dobra deca - kaže za Informer jedan od nastavnika OŠ "Vuk Karadžić".

Iz policije navode da će posle naloga nadležnog tužioca, kada kvalifikuje delo, detaljno istražiti ovaj slučaj.

PERVERZNE IGRE U SRPSKIM ŠKOLAMA! Đaci razmenjivali slike gole drugarice iz razreda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Nasilje po školama - je opšta pojava u Srbiji....! Direktori i pedagozi se trude da" zabiju glavu u pesak" a stvari se guraju "pod tepih" i zataškavaju gde god je moguće - samo da javnost ( " za moga mandata") ne sazna bruku koja ugrožava status RUKOVODIOCA.... tako razmišljaju svi odreda umesto da se sa problemima uhvate u koštac i izbore na najbolji način..! Obezbeđenje u školi - čuva ŠKOLU a ne decu..! Izigravaju PORTIRE "bez portfelja" kobajagi održavaju neki "RED i MIR" bez jasnih ovlašćenja šta mogu i kako prema maloletnicima...( ali to naplaćuju - debelo..) I dok stvar ne završi na KLINICI, ovi problemi se sakrivaju od očiju javnosti, roditelja pa čak i policije..!? A svi smo odgovorni prema problemu nasilja - koje je uvek posledica siromaštva i bede življenja.....

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija