• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.10.2015

14:44

NOVI REKORD! Valjevac vozio sa 3.13 promila alkohola u krvi!

Vesti

NOVI REKORD! Valjevac vozio sa 3.13 promila alkohola u krvi!

Podeli vest

Među pet vozača koji su tokom poslednje policijske kontrole bili u stanju teške alkoholisanosti, rekorder je vozač koji je vozilom upravljao sa 3,13 promila alkohola u krvi, saopštila je danas Policijska uprava u Valjevu

Dodaje se da je petorici vozača određeno zadržavanje do 12 sati u policiji zbog trežnjenja. Tokom vikenda valjevski saobraćajci su izdali 67 prekršajnih naloga, otkrili 18 prekršaja za koje će biti podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka, a 16 vozača je za volanom bilo pijano.

Ovoga puta među alkoholisanim vozačima nije bilo žena.

Tanjug

Policija je ponovila apel da se vozi pažljivije i trezvenije, a pripadnici MUP-a su odnedavno dobili naređenje da rade alko-test kod svakog vozača kojeg zaustave u saobraćaju, zbog načinjenog prekršaja ili rutinske kontrole.

KAKAV CUG! Uhvaćen vozač sa 3,12 promila alkohola!

ŠAMPION! Pijan se neregistrovanim autom zakucao u policijsku patrolu, pa se prevrnuo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Ej, malo je to - ta ovom će trebati bar 3 dana, da se otrezni..i dođe k sebi. I šta misli ta naša "panduracija" u bele narukvice, .kad popiješ pola litra "mučenice"da mož* za 12 sati da ideš kući.? Mož* da voziš, al da ideš, ne!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija