• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2015

08:39

MONSTRUM KOJI JE ZAKLAO UČITELJICU SE BRANI: Ubio sam je jer mi je pokazala srednji prst!

Vesti

MONSTRUM KOJI JE ZAKLAO UČITELJICU SE BRANI: Ubio sam je jer mi je pokazala srednji prst!

Podeli vest

Nisam mislio da je napadnem, ali prolazio sam kolima pored nje, ispred škole, a ona mi je pokazala srednji prst. Pao mi je mrak na oči, rekao je Vladica Tošić, koji je ubio bivšu suprugu u Petrovcu

Zaustavio je auto, uzeo kuhinjski nož koji je, kako je rekao, držao u autu za seču lubenica i krenuo ka supruzi
Izvor iz istrage

Krenuo sam autom u kupovinu i prolazio sam pored škole. Ispred ograde stajala je moja bivša supruga Brankica sa koleginicama. Pokazala mi je srednji prst... Pao mi je mrak na oči... 

Ovim rečima je Vladica Tošić (51) iz Petrovca na Mlavi opisao kako je 18. septembra nožem izmasakrirao Brankicu Tošić, učiteljicu u petrovačkoj Osnovnoj školi "Bata Bulić".

Lociran na poziv

Tošić je potom zario sečivo sebi u stomak i sleteo u provaliju, pa policija nije uspela da ga pronađe. Ćerka ga je u međuvremenu zvala još nekoliko puta i Vladica joj se u jednom trenutku javio, iako je bio teško povređen. Tada je i lociran.
- Na saslušanju je bio dezorijentisan i konfuzan. Zbog toga, ali i zato što je dijabetičar koji svakodnevno sebi daje četiri injekcije insulina, naloženo je psihijatrijsko veštačenje, da se vidi da li je tokom izvršenja krivičnog dela bio uračunljiv - kaže naš izvor.

On je saslušan tek krajem prošle nedelje jer se mesec dana oporavljao od povreda zadobijenih u bekstvu od policije, kad se autom survao u provaliju kod Kučajne. Zbog toga je prebačen u Urgentni centar u Beogradu, a onda u bolnicu Centralnog zatvora. Tek pošto je došao sebi dovezen je u istražni zatvor u Požarevcu, gde je saslušan.

Izvor blizak istrazi kaže da se Vladica pravdao kako nije planirao da ubije svoju suprugu, koja ga je ostavila pet meseci pre zločina i otišla sa sinom Markom (25) u podstanare.

- Osumnjičeni je ispričao da su on i supruga već duže vreme bili u lošim odnosima. Sve je kulminiralo nakon što je ona, kako je rekao, na svoj Fejsbuk profil postavila fotografije muškarca sa kojim je bila u vezi. Ipak, rešio je navodno da se s njom mirno raziđe, što je obećao i ćerki iz prvog braka, dan uoči zločina - navodi naš izvor.

Međutim, 18. septembra Vladica je autom prolazio pored škole i ispred ograde ugledao Brankicu sa koleginicama.

Saslušani svedoci

U dosadašnjem toku istrage saslušani su Vladičin i Brankičin sin Marko, kao i Vladičina ćerka iz prvog braka. Pored njih, saslušani su i tri učiteljice, koleginice pokojne Brankice.

- Kazao je da mu je ona tada pokazala srednji prst, što ga je razljutilo. Zaustavio je auto, uzeo veliki kuhinjski nož koji je, kako je rekao, držao u vozilu za seču lubenica i krenuo ka supruzi. Prišao joj je i nožem je više puta izbo - kaže naš izvor.

Vladica je potom seo u auto i krenuo da beži. Usput je javio ćerki šta je uradio, a ona je pozvala policiju.

 

DETALJI KRVAVE DRAME U PETROVCU! Muž zaklao učiteljicu jer je našla drugog!

MONSTRUM IZ PETROVCA NAJAVIO UBISTVO! Zaklaću je, svega mi!

LJUBAVNIK UBIJENE UČITELJICE: Bolje da je mene ubio, nego moju Brankicu!

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija