• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2015

15:48

LUKIN OTAC ZA INFORMER.RS: Kazna Milićevu je blaga, ali nema te kazne koja može da ublaži naš bol!

Vesti

LUKIN OTAC ZA INFORMER.RS: Kazna Milićevu je blaga, ali nema te kazne koja može da ublaži naš bol!

Podeli vest

Bojan Jovanović izjavio je za Informer.rs da ne veruje u iskreno pokajanje i saosećanje Marka Milićeva, koji je podsetimo prošlog leta na beogradskom Brankovom mostu pregazio 21-godišnjeg Luku, a potom pobegao sa lica mesta i iz države

Tužilastvo nije zadovoljno kaznom za Milićeva, sledi žalba

Portparol trećeg osnovnog tužilaštva Ivan Marković rekao je danas da tužilaštvo nije zadovoljno kaznom koju je sud tražio za Milićeva i najavio da će uložiti žalbu na presudu.
- Imajući u vidu sve okolnosti, ne smatramo ovo uobičajenim slučajem. Ne dešava se svakoga dana da neko sakriva automobil, da beži, da instruira druge učesnike događaja kako da postupaju - rekao je Marković novinarima ispred Palate pravde.

Prema njegovim rečima, tužilaštvo će sigurno uložiti žalbu, pre svega zbog toga što tajnu "kantrimena" i dalje čuvaju Milićev i (Bratislav) Vesović. Tužilac je poručio da svakome treba pokazati da čuvanje takve tajne treba da ima visoku cenu.

Premda ističe da je kazna koju je Marku Milićevu izrečena izuzetno mala za delo koje je počinio, drago mu je što se taj slučaj priveo kraju.

- Ne mogu trezveno da razmišljam. Užasno je prisustvovati suđenjima i prisećati se. Naš bol ništa ne može nadomestiti. Sve i da je dobio 20 godina zatvora, ništa se ne bi promenilo - ističe Lukin otac, Bojan.

Kako kaže, najžalije mu je to što je takva nesreća mogla svakome da se desi, ali bežanje sa lica mesta je neoprostivo.

- Ja ni jednog trenutka nisam video da se on iskreno pokajao. Na njegovom licu nema ni trunke saosećanja. Da je stao pred mene kao čovek i rekao mi u lice šta se desilo, ja ne bih bio ljut, a on je izabrao bežanje - vidno potrešen rekao je Bojan za Informer.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

SLUČAJ KANTRIMEN: Marko Milićev osuđen na 4,5 godina zatvora za smrt Luke Jovanovića!

OTAC LUKE JOVANOVIĆA UOČI PRESUDE VOZAČU "KANTRIMENA": Kazna Milićevu mora biti za primer drugima!

ZAVRŠENO SUĐENJE U SLUČAJU "KANTRIMEN"! Tužilaštvo traži 10 godina zatvora za Milićeva


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jolanda

pre 8 godina

pa nema smrtne kazne mozda bi ih to zadovoljilo\nili40god\n

ZAR I RODITELJ MOZE DA PRODA S

pre 8 godina

Nagodio se sa Divcem...i sad kukulece. Boze nemoj im oprostiti jer oni znaju sta rade!!!!

zlatko hadzovic

pre 8 godina

Pokojni pregazeni ne namerno mladic je izazvao nesrecu.Kazna je za nesrecnika sofera zato sto je pobegao sa mesta nesrece.Krenimo redom jer momci gu gurali nocu svoje vozilo zar ne!saobracaj nije igra guranja zar ne!

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija