• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2015

13:18

TOTALNI PREOKRET U SLUČAJU BEKO: Na biznismena pucala dva napadača iz "magnuma"!

Vesti

TOTALNI PREOKRET U SLUČAJU BEKO: Na biznismena pucala dva napadača iz "magnuma"!

Podeli vest

Na biznismena Milana Beka u novembru prošle godine pucala su dva napadača, pokazalo je veštačenje projektila koji su nađeni na mestu atentata, nezvanično saznaje Informer.rs

Veštačenje je pokazalo da je na Beka iz dva pištolja tipa "magnum", što ukazuje da su u pokušaju ubistva učestvovala dva, a ne jedan napadač, kako se do sada pretpostavljalo.

OČI U OČI SA BEKOM! Maja: Pogledaj me i reci da li sam ja pucala!

Takođe, tvrdi naš izvor iz istrage, stručnjaci smatraju da je malo verovatno da je jedan od napadača bila žena, zbog jakog trzaja koji prilikom pucanja izaziva ovo oružje.

SLUČAJ BEKO! Maja Adrovac ostaje u pritvoru!

Podsećamo, Maja Adrivac, jedina osumnjičena za učešće u pokušaju ubistva biznismena, nalazi se u pritvorskoj jedinici okružnog zatvora u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milojica VA

pre 8 godina

- Za pucanje iz revolvera sa "magnum .357" municijom treba i jaka ruka i puno treninga, narocito ako osoba-pucac nije korpulentna - trzaj i odskok su veliki narocito ako oruzje ima kratku cev (2 ili 3 inca)... - Ovaj "preokret" me je u momentu podsetio na famozni "treci metak" u slucaju ubistva Djindjica...

Cole5

pre 8 godina

smo da budemo na cistac. beko zna ko je pucao i zasto, isto tako zna da nije upucan da bi bio ubijen vec kao opomenu za nesto sto duguje, i vrlo dobro zna ko stoji iza toga, a taj neko je toliko mocan da sad cuti ko zaliven jer zna da ubuduce atentator nece promasiti, vec ce ga upucati i na kraju overiti...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija