• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2015

11:19

OTAC LUKE JOVANOVIĆA OTKRIVA: "Kantrimen" je ukraden u Italiji od Srpkinje! Krije se koja poznata ličnost ga je kupila!

Vesti

OTAC LUKE JOVANOVIĆA OTKRIVA: "Kantrimen" je ukraden u Italiji od Srpkinje! Krije se koja poznata ličnost ga je kupila!

Podeli vest

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), kog je u julu prošle godine na Brankovom mostu u Beogradu "mini kantrimenom" usmrtio Marko Milićev (34), kaže za Informer da zna kako je taj auto dospeo u Srbiju, ali da bi najviše voleo da sazna ko je pravi vlasnik

 

- Taj "kantrimen" je pre nekoliko godina ukraden u Italiji ispred jedne fitnes sale, dok je vlasnica, Italijanka našeg porekla, bila na treningu. Auto je ukraden sa ključevima u kontakt bravi, a vlasnica je prijavila krađu i naplatila osiguranje. Žao mi je što do danas nije utvrđeno ko je taj automobil kupio u Srbiji. Kada sam se raspitivao u policiji, nailazio sam na zid ćutanja - priča Bojan.

Milićev i njegov kum su, kaže on, dva puta na suđenju rekli da "kantrimen" pripada jednoj poznatoj ličnosti, ali nisu hteli da otkriju ko je u pitanju.

SLUČAJ KANTRIMEN: Marko Milićev osuđen na 4,5 godina zatvora za smrt Luke Jovanovića!

LUKIN OTAC ZA INFORMER.RS: Kazna Milićevu je blaga, ali nema te kazne koja može da ublaži naš bol!

AL' JE JEFTIN ŽIVOT U SRBIJI! Internet proključao zbog presude u slučaju "kantrimen"!

ADVOKATI OGORČENI PRESUDOM MILIĆEVU: Kazna je morala biti drastičnija!

- Pitam se ko je ta poznata ličnost koja je kupila kradeni "kantrimen" koji košta 30.000 evra? Ko je falsifikovao papire da bi se to vozilo slobodno kretalo ulicom? Ima mnogo pitanja, a ja imam samo sumnje, ali ne i konkretne odgovore. Ipak, ne mogu da uperim prstom ni u koga, jer nemam dokaz - istakao je Jovanović.

Dan nakon što je Treći osnovni sud u Beogradu osudio Marka Milićeva na četiri i po godine zatvora, Bojan nam je rekao da je samo delimično zadovoljan presudom.

- Verujem da je sud mogao strože da ga osudi, ali radostan sam što su svi optuženi dobili osuđujuću presudu. Da li sam zadovoljan visinom kazne, o tome može da se diskutuje. Drago mi je što je tužilaštvo dokazalo slučaj i pored činjenice da nema automobila kojim je Milićev udario mog Luku - kaže Bojan Jovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vox

pre 8 godina

Ne vidim šta u optužnici mijenja ako se utvrdi ko je ukrao i ko je vlasnik automobila? Razumijem ogorčenost oca, ali ove informacije nemaju veze sa sramotnom presudom. Svakako, trebala je biti veća, bar zbog toga što skrivaju inkriminisani automobil. Za nauk.

branko

pre 8 godina

Ne menja optužnicu, ali kupovina ukradenog automobila je krivično delo, falsifikovanje dokumenata takođe. Istraga se treba proširiti,pa jurenjem zeca može se isterati lisica, tj. sprega mafije i radnika MUPa, koji registruju ukradene automobile.

Amater

pre 8 godina

Drzava ga krije jer je nemoguce proci kroz centar grada a nesnimiti vozaca i tablice.Zna se sigurno na koga je auto registrovan,ko ga je ocarinio itd itd.Zna se sigurno skime je ovaj pricao mesec dana pre nesrece i zna se svaka poslata poruka od reci do reci skime se dopisivao.Moze se predpostaviti da iza toga stoji neki VELIKI TAJKUN DRZAVNI ALI SE DOBRO KRIJE IZA SVOJE FUNKCIJE.POSTENI POLICAJCI NEKA VAM PRORADI SAVEST I OTKRIJTE OVU BAGRU OD COVEKA.

dimitrije83

pre 8 godina

Radosav Jelisavac iz Paracina je dobio manje od dve godine zatvora, zato sto je upravljajuci vozilom marke Renault Chamade brzinom od oko 140 km/h, sa velikom kolicinom alkohola u sebi 1999-te godine, septembra meseca, na putu Paracin-Cuprija, ubio biciklistu Zdravkovic Ljubisa, profesora ruskog jezika u elektromasinskoj skoli u Paracinu.

kondor

pre 8 godina

vazno je da znas ko ti je naneo zlo pa njega sacekaj kad izadje i Vrati mu milo za drago.Zasto oprastati da se neko sprda sa zrtvama ,KRVNA OSVETA je ZAKON za ovakve NELJUDE.

Milan Živanović

pre 8 godina

Pa ovaj otac, nesrećnog mladića, reče kako sve zna i kako će sve reći!? Pomislio sam u prvi mah da će se obistiniti pisanje nedeljnika ''Tabloid'', da je u ovome učestvovla Divčeva supruga. Ispostavi se da odjednom nezna ništa jer nema dokaze. Priskoči mu dvozubac sa svojom ''novinom'', koji pre neki dan opet isfolira javnost kod Marića u emisiji, te pokuša da opere prljavo lice zbog ''stoke repate'', dakle, da čovek ovde ne reče ništa od svega. Naravno, nikada nećemo, sem Boga, znati istinu. Toliko o ovome. Zastareše lopovluci tajkuna, lopovčina, političkih i onih drugih a novine ćute, da se ne zamere. Narod ostaje opet bez istine pa još i u bedi. Rekoh novine, pa gde u Srbiji postoje novine sem smrdljive dnevne žute štampe koja ne vredi ništa. Sve se okrenulo protiv jada i bede naroda, niko da mu pomogne, onim ljudskim, istinom!! Dvozubac, ugasi ovaj smrad! Ovde više nikada. Laži maloumnike, oni koji su odlučili da to budu i usput da žive u bedi, dok vlast carski a vi uz njih. Zbogom! Zaista nikada više ovde.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20