• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.10.2015

08:38

UŽAS U BEOGRADU! Struja spržila tinejdžera na krovu vagona na Železničkoj stanici, drugi teško povređen!

Vesti

UŽAS U BEOGRADU! Struja spržila tinejdžera na krovu vagona na Železničkoj stanici, drugi teško povređen!

Podeli vest

Mladić star 19 godina, poginuo je od strujnog udara nešto posle ponoći na Savskom trgu u Beogradu, dok je drugi povređen i sa opekotinama prebačen u Urgentni centar na reanimaciju, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura

- Intervenisale su dve ekipe hitne pomoći i vatrogasci, koji pretpostavljaju da je obojicu struja udarila, dok su bili na krovu jednog železničkog vagona, jer je tamo jedan ostao spržen, pa su vatrogasci tražili da se pre intervencije isključi struja duž pruge - rekla je Macura Tanjugu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SMRT UŽIVO! Radnike pobila struja iz dalekovoda dok su premeštali saobraćajni znak!

Tokom noći, u dve saobraćajne nesreće povređene su još dve osobe.

U prvoj, koja se dogodila u Ulici cara Dušana, muškarac od 32 godine zadobio je tupu povredu glave i istegnuće vrata i prevezen je u Urgentni centar.

U drugom udesu u ulici Draže Pavlovića, na Paliluli, lakše je povređena devojka od 29 godina, kojoj je istegnut vrat. Ona je posle ukazane pomoći, odbila prevoz u bolnicu.

Ekipe Hitne pomoći su tokom noći imale ukupno 110 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu, a bio je nešto povećan broj poziva psihičkh bolesnika.

Tokom proteklog dana bilo je mnogo intervencija ukupno, 169, od kojih 61 na javnom mestu, rekla je Macura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Младић од 19 година попео се на електо воз где је струја 25 000 волти!ДВАДЕСЕТ ПЕТ ХИЉАДА ВОЛТИ! Тим жицама које се називају КОНТАКТНИ ВОД довољно се приближити на два метра и ИМА ДА ТЕ НЕМА!Кућевна струја од 220 волти је смртно опасна ако је ухватиш!Да поновим како је младић од 19 година ...Па,бре,бато,то не би урадио ни пијандура!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija