• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2015

22:50

SORAJA POSLE EKSPLOZIJE: Evo šta je poručila maskiranim napadačima koji su joj zapalili džip!

Vesti

SORAJA POSLE EKSPLOZIJE: Evo šta je poručila maskiranim napadačima koji su joj zapalili džip!

Podeli vest

Starleta Soraja Vučelić, čiji džip su zapalila za sada dva nepoznata mladića u Podgorici, oglasila se na Fejsbuku...

- Dušmani, biću jača posle ovoga samo mi dajete motiva - napisala je ogorčena Soraja, uz sliku uništenog automobila.

Inače, kao što je Informer već pisao, Soraja je u trenutku paljenja automobila bila sa prijateljima i ništa nije videla.

informer/public

- Kako je kazala inspektorima nije imala neki sukob koji bi mogao dovesti do napada na njenu imovinu i ne zna ko bi mogli biti napadači, ili ko je naručio paljenje džipa - ispričao je naš dobro obavešteni izvor iz podgoričke policije.

(FOTO) BOMBOM NA SORAJU! U centru Podgorice eksplodirao starletin džip!

Sorajina bliska prijateljica koja je bila u kontaktu sa njom dok se drama dešavala rekla je da je starleta uzela lekove za smirenje.

- Istina je, to je Sorajin džip. Ona je jako potresena, uzela je lekove za smirenje. Svaku normalnu osobu bi ovo potreslo, ovo je znak da ima neprijatelje koji su spremni na svašta. Nalazi se kod Mande Popović i ne verujem da će skoro komunicirati sa medijima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 8 godina

Ccccc...ova je jos i nepismena....sve ove silikonjare vratiti u osnovnu skole da nauce pravopis i gramatiku...

pero peric

pre 8 godina

stase njoj obrazovanje i skola-kad zs spozora ima tajkune i vola,a oni j..u ovaj narod do bola.\n\n

Avlijaner

pre 8 godina

Kupila džipče malo na lizing, a malo više na pušing... Zašto toliko prostora dajete tzv. starletama? Ne tako davno su pripadnice najstarijeg zanata nazivali sponzorušama, a pre toga kamenjarkama, drocama, fuksama... Koga, bre, zabole koliko će dotična fuk... starleta morati da popuši cigarilosa i tompusa za popravku ili kupovinu novog auta?! Kivan sam zato što pravite rekamu polupismenim osobama, poput ove dotične, i od njih pravite idole. Da napravite anketu u osnovnoj školi siguran sam da je polovini devojčica uzor neka pevaljka ili droca, pardon, starleta. Postali smo nacija debila. Kada vidite ovaj džip shvatite da je lud svako ko pošteno radi ceo život jer nikada neće moći ni da sedne u ovakvo vozilo, a kamoli da ga poseduje?! Sve me ovo u neku ruku podseća na pesmu "Dva raba": Српска децо што множити знате Из овога поуку имате: У Србији прилике су таке Бабе славе, презиру јунаке Зато и ви не мучите се џабе Српска децо постаните бабе

Amater

pre 8 godina

Malo prekovremenog rada i eto novog dzipa.A nije nemoguce da su ti naplatili sto radis na tudjoj teritoriji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17