• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

03.11.2015

09:28

PLJAČKAŠI ZVERSKI MUČILI VLASNIKA MENJAČNICE: Suzavcem i strujom naterali ga da kaže gde krije pare!

Vesti

PLJAČKAŠI ZVERSKI MUČILI VLASNIKA MENJAČNICE: Suzavcem i strujom naterali ga da kaže gde krije pare!

Podeli vest

Maskirani razbojnici satima mučili Sašu Vojinovića, dok im nije rekao gde krije 12.000 evra

Tročlana banda naoružanih pljačkaša otela je 12.000 evra vlasniku menjačnice Saši Vojinoviću (40) iz Đurinaca kod Sopota. Razbojnici su u gluvo doba noći upali Vojinoviću u kuću, a potom ga satima mučili pre nego im je odao gde krije pare.

Vikali su: "Gde su pare, samo nas to interesuje. Gde kriješ novac, znamo da ga imaš"
Saša Vojinović, žrtva napada

Maskirani razbojnici su se ušunjali kroz prozor, a nesrećnog vlasnika peckali su elektrošokerom i prskali mu suzavac u oči.

- Probudilo me neko lupanje, a odmah potom su mi u spavaću sobu ušli maskirani razbojnici i krenuli da me muče. Pokušao sam da se suprotstavim, ali bezuspešno. Bacili su me na pod i legli preko mene. Vikali su: "Gde su pare, samo nas to interesuje. Gde kriješ novac, znamo da ga imaš" - priča Saša Vojinović, koga smo juče zatekli ispred menjačnice u centru Sopota.

Kaže da su mu prvo naprskali suzavac u oči, a zatim ga i peckali elektrošokerom po nozi.

- Kada su me onesposobili, vezali su me kanapom. Nisu skidali fantomke sa glave, ali po glasovima bih rekao da imaju između 25 i 30 godina. Želeli su što pre da obave posao i pobegnu. Ćuškali su me, stezali za vrat, šutirali... Jedan me je isekao po ruci. Nisam više mogao da izdržim i rekao sam im gde držim pare. Ostavili su me onako vezanog i nestali. Nekako sam se oslobodio i kolima se odvezao do stanice policije, gde sam prijavio razbojništvo - dodaje vidno uznemireni Saša.

Informer

Prema njegovim rečima, iako drži menjačnicu, nikada u životu nije bio na meti drskih lopova.

- Dugo već držim menjačnicu i niko me nikad nije opljačkao. Sreća pa mi je ćerka bila kod roditelja. Zamislite šta je sve moglo da se dogodi i kako bi se dete oporavilo od takvog šoka - objašnjava Vojinović.

Izvor Informera iz istrage kaže da je sasvim izvesno da su Vojinovića pljačkaši već duže vreme pratili i čekali pogodan trenutak za napad.

- To što je žrtva bila sama u kući nije slučajno. Razbojnici su to sigurno znali i iskoristili. U praksi se često dešavalo da napadači poznaju žrtvu ili da imaju dojavu od nekog bliskog njoj. Obavili smo uviđaj, porazgovarali sa vlasnikom i nekolicinom svedoka i tragamo za vinovnicima - kažu u policiji.

 

66 GODINA ROBIJE za dvojicu ubica vlasnika menjačnice!

SAMOODBRANA! Vlasnik menjačnice oslobođen optužbe za ubistvo pljačkaša!

RAZBOJNICI OPLJAČKALI MENJAČNICU U PIROTU, odneli 870.000 dinara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 8 godina

Satima mučili? A nema ni ogrebotinu? Vojka, ne kaki, svi znamo da si izmislio napad, iz kog razloga ti vrlo dobro znaš. Sve će se saznati.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija