• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.11.2015

20:48

SORAJI ZAPALILI DŽIP ZBOG MUŠINOG UBISTVA?! Otkrivamo ko je starleti poslao opomenu

Vesti

SORAJI ZAPALILI DŽIP ZBOG MUŠINOG UBISTVA?! Otkrivamo ko je starleti poslao opomenu

Podeli vest

Dvojica maskiranih napadača u centru Podgorice zapalila "rendž rover" Soraje Vučelić po nalogu pripadnika jedne od bandi sa primorja... Starleti poslata poruka da ćuti o ubistvu vođe barske mafije Armina Muše Osmanagića

Džip "rendž rover" starlete Soraje Vučelić zapaljen je u ponedeljak uveče u centru Podgorice po nalogu kriminalca sa Cetinja, pripadnika jednog od klanova sa primorja, saznaje Informer.

Paljenjem skupocenog vozila Soraji je poslata poruka da drži jezik za zubima o likvidaciji vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića.

Soraja: Mediji ometaju istragu

Soraja je medijima poslala poruku u kojoj ih moli da se uzdrže od senzacionalnih tekstova i naslova "jer nagađanjima ometaju istragu". Navela je i to da je posle incidenta sa autom neko na Fejsbuku otvorio lažni profil pod njenim imenom, na kome je objavljen status: "Dušmani. Biću jača posle ovoga, samo mi dajete motiv".

- Soraja je dosad dvaput svedočila o vezama s ubijenim Osmanagićem. Ona je septembra prošle godine sedela s njim u bašti njegovog restorana "Savoja" u centru Bara i udaljila se od stola samo nekoliko minuta pre nego što će ga smrtno raniti metak iz snajpera. Policiji je rekla da se slučajno našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme jer je, navodno, sa Mušom pregovarala o mogućnosti da joj pozajmi "maserati" za potrebe snimanja spota - saznajemo od izvora iz istrage.

Elitna prostitucija

Međutim, inspektori su njenu priču uzeli sa zadrškom, pa su je još jednom pozvali da da iskaz o vezama s klanom Luke Đurovića, koji je bio u ratu sa Osmanagićem.

- Nešto u njenoj priči ne štima, policija sumnja da ona zna nešto više o Osmanagićevom ubistvu. Zbog toga je ponovo bila pozvana na saslušanje, na kom je rekla da o sukobu Osmanagića i Luke Đurovića, koji je prošle godine poginuo u udesu kod Kotora, ne zna ništa. Negirala je i povezanost sa osobama bliskim Luki Bojoviću, koji je bio veliki prijatelj sa stradalim Đurovićem - objašnjava ovaj sagovornik.

SORAJA POSLE EKSPLOZIJE: Evo šta je poručila maskiranim napadačima koji su joj zapalili džip!

On dodaje da se ne isključuje ni mogućnost da je Soraji zapaljen džip zbog povezanosti s Željkom Rolović iz Kotora, koja je letos bila uhapšena zbog organizovanja elitne prostitucije:

- Istraga se vodi i oko elitne prostitucije i hapšenja Sorajine najbolje drugarice Željke Rolović. Ona se sumnjiči da je godinama podvodila devojke političarima i tajkunima i na jahtama organizovala seks-žurke. Istražuje se da li je Soraja na bilo koji način bila uključena u poslove najbolje drugarice, da li je znala koji su moćnici pravili orgije s prostitutkama, da li je tu bila ucenjivana kompromitujućim snimicma...

Sumnjivi "smart"

Džip od 120.000 evra polila su benzinom dvojica maskiranih muškaraca i zapalila ga dok je Soraja sa prijateljima sedela u obližnjem kafiću.

Policija je blizu Sorajinog vozila pronašla "smart" cetinjskih registracija sa upaljenim motorom i prelepljenim tablicama, kojim su napadači planirali da pobegnu

Stotinak metara od mesta na kom je izgorelo njeno vozilo policija je pronašla "smart" koji se vodi na Cetinjanina, pripadnika jednog od kriminalnih klanova sa primorja. Inspektori veruju da je "smart" dvojici napadača trebalo da bude automobil za bekstvo.

- Njegov automobil je bio parkiran nedaleko od Sorajinog, a motor je bio upaljen sve vreme, dok su tablice na automobilu bile prelepljene selotejp-trakom. Policija je na "smart" slučajno naletela pre nego što je Sorajin džip zapaljen i obezbedila ga zbog sumnjivog parkiranja i trake na tablicama. Zbog toga napadači nisu mogli da iskoriste svoje vozilo za bekstvo, pa inspektori veruju da su pobegli pešice na sigurnu lokaciju, gde su nabavili novi prevoz - objašnjava naš sagovornik.

(FOTO) BOMBOM NA SORAJU! U centru Podgorice zapaljen starletin džip!

Naši izvori iz istrage navode da je policija juče pretresla više stanova u Podgorici kako bi pronašla piromane, međutim hapšenja do zaključenja ovog broja Informera nije bilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 8 godina

Niie 120.000 hiljada evra nego 100.000 jer imam isti takav \"range rover\" 2014 god. \n

Lala iz Banata

pre 8 godina

На лизинг..? Или, на - "сушење кобасица"..?

dule

pre 8 godina

Zeli da bude vidjena i poznata zeli da ima sve i da bude sa opasnim momcima! Te price uvek imaju los kraj po osobama koje zele sve i koji su pohlepni. Za slavu i pare bi uradile sve jer misle da je to smisao zivota a ustvari je samo bedno i zalosno!\n

hhahahahha

pre 8 godina

hahahhah,cuj 120.000 eura ccccc ,pa hocete po 60.000 eura da vam 10 prodam ccccc joj kako napusu majko draga..hahahhaahha e vala novinari informera sto ste citani u sarajevu citani ste..a ti milose nemoj da lupas..prodaj tog svog uzmi 100 milja ja cu ti nabaviti istog takvog za 60,dobar ti dobar ja haj vozdrica iz hladnog sarajeva

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija