• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

06.11.2015

08:55

SUĐENJE MANIJAKU IZ BANJIČKE ŠUME: Vaterpolista priznao, pa negirao silovanja!

Vesti

SUĐENJE MANIJAKU IZ BANJIČKE ŠUME: Vaterpolista priznao, pa negirao silovanja!

Podeli vest

Bivši sportista Miljan Čolović (32) najpre priznao da je napastvovao dve žene, ali juče je na sudu to negirao. Sad tvrdi da je sa jednom imao dobrovoljni seks, a da ga je druga lažno optužila

 

Opirala sam se svim silama i na kraju uspela da se otrgnem nakon što sam ga udarila lancem po glavi
Žrtva M. M.

Miljan Čolović (32), bivši vaterpolista Zvezde i Partizana i juniorski reprezentativac Srbije, negirao je juče na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu da je krajem prošle godine silovao dve žene. Iako je prilikom hapšenja u januaru u policiji to priznao, juče je pred sudom istakao da je sa jednom od njih imao "dobrovoljni seks", a da ga je druga lažno optužila!

Optužnica tereti Čolovića da je 2. novembra prošle godine u večernjim satima u Banjičkoj šumi u Beogradu presreo M. M. (30), koja se iz kafića vraćala kući, odvukao je u žbunje i silovao. Takođe, tereti se i da je 25. decembra 2014. u svom stanu silovao L. R. (55), koju je prethodno pozvao preko jedne agencije za čišćenje stanova.

MANIJAK Bivši vaterpolista silovao dve žene

Govoreći o prvom slučaju, optuženi je naveo da se sa M. M. slučajno upoznao te večeri u šumi, dok je džogirao, i da su ubrzo stupili u neobaveznu konverzaciju.

Advokat: Nezakonito priznanje

Miljan Čolović je objasnio da je u policiju u januaru doveden direktno iz psihijatrijske bolnice "Laza Lazarević", u kojoj se lečio zbog problema sa alkoholom i drogom, i da je tad bio "nakljukan lekovima". Po savetu advokata po službenoj dužnosti, kako je istakao, priznao je oba silovanja, iako nije kriv. Njegov izabrani branilac, advokat Dragan Palibrk, istakao je za naš list da će insistirati na tome da se taj iskaz izuzme iz spisa jer je uzet na nezakonit i nemoralan način:
- Sve to se dešava u vreme štrajka advokata, kada je pomenuti kolega obavljao delatnost i pored zabrane Advokatske komore, zbog čega je bio suspendovan. Na takvom priznanju nikako ne sme da bude bazirana optužnica.

- Sreo sam tu devojku koja se šetala sa psom i razmenio s njom par kurtoaznih reči. Spontano smo seli na klupicu i počeli da ćaskamo, a potom odlučili da u obližnjoj prodavnici kupimo vino. Kad smo popili jednu flašu, uzeli smo i drugu. Mnogo mi je prijao taj razgovor, mislim i njoj, pa smo susret završili tako što smo se ljubili i dodirivali po intimnim delovima tela - izjavio je Čolović.

M. M. je, međutim, potvrdila prvi deo njegovog iskaza, ali ne i da je pristala na to da zadovolji Čolovića. Kako je rekla, on je na silu pokušao da je obljubi. Međutim, nije u tome uspeo jer je imao problem sa erekcijom:

- To ga je razbesnelo pa je bio još grublji. Opirala sam se svim silama i na kraju nekako uspela da se otrgnem nakon što sam ga udarila lancem po glavi!

Druga žrtva L. R. (55), koju je Čolović pozvao da mu očisti stan, istakla je da ju je Miljan bukvalno s vrata napao i na silu uterao u spavaću sobu, gde ju je silovao čak dva puta! Vaterpolista je to negirao, tvrdeći da je L. R. rešila da mu se osveti jer ju je izbacio iz stana nezadovoljan njenim "čišćenjem i izgledom!"

- Pozvao sam jednu agenciju za čišćenje stanova. Nisam to tražio, ali sam potajno očekivao da će mi poslati neku mladu i lepu devojku koja će mi, posle spremanja kuće, pružiti i dodatnu "uslugu", jer su slične agencije često paravan za erotsku masažu. Međutim, poslali su mi matoru ženu, što me je strašno iznerviralo - objasnio je Čolović, i dodao:

- Kada sam video još i da mi je ofrlje očistila stan, isterao sam je napolje. Priznajem da sam je nazvao kravom i upotrebio još neke psovke. Na vratima mi je zapretila da će me to skupo koštati.

Čolović je uhapšen 14. januara, nakon opsežne istrage i DNK analize, koja je potvrdila da je najmanje dve Beograđanke napao i seksualno zlostavljao. Sumnjalo se, takođe, da je presretao žene koje džogiraju u Banjičkoj šumi i pokazivao im polni organ, te da je odgovoran za još nekoliko silovanja, ali da žrtve zbog sramote nisu to prijavile. 

 


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zile

pre 8 godina

Kakva to devojka pije vino u parku sa nepoznatom osobom??

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija