• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

07.11.2015

14:51

PLATIO 25.000 E! Američki tinejdžer koji je izbo košarkaša na Kalemegdanu pušten iz pritvora

Vesti

PLATIO 25.000 E! Američki tinejdžer koji je izbo košarkaša na Kalemegdanu pušten iz pritvora

Podeli vest

Odlukom Višeg suda američki tinejdžer Lukas V. koji je na Kalemegdanu izbo Toma Ćulafića (19), u petak je ukinut pritvor i on je istog dana pušten iz pritvora

Sud je odredio jemstvo od 25.000 evra kao i meru zabrane napuštanja boravišta uz privremeno oduzimanje putne isprave i obavezu javljanja sudiji za maloletnike svakih 15 dana, uz saglasnost tužioca za maloletnike, piše Blic.

Prethodno su u petak iskaz pred postupajućim tužiocem dali Tomovi prijatelji, koji su bili svedoci napada. Porodica maloletnika uplatila je jemstvo, a tinejdžeru je oduzet pasoš kako bi mu se onemogućilo bekstvo iz Srbije.

SRAMNA PONUDA! Amerikanci nudili 3.000 evra porodici izbodenog košarkaša da povuče tužbu!
 
Podsećamo, Njujorčanin Lukas V. (17) izbo je Ćulafića na Kalemegdanu u noći između 24. i 25 oktobra. Do sukoba je došlo kada je grupa Amerikanaca upitala mladića i njegovu dvojicu drugova gde mogu da nađu marihuanu. 

Kada su im ovi rekli da ne znaju, posvađali su se, a potom i potukli, a Lukas je potegao nož.

UŽAS NA KALEMEGDANU! Košarkaš uboden u srce!
 
Prema svedočenju Ćulafića i njegovih prijatelja, Amerikanac je dvaput zamahnuo oštrim predmetom na mladića, i ubo ga u grudi.
 
Ćulafić ga je potom udario dlanom u glavu. Amerikanac je uspeo da pobegne, ali je sledećeg dana uhapšen na aerodromu pri pokušaja bekstva iz Srbije.

OTAC MLADIĆA KOG JE NOŽEM NAPAO AMERIKANAC: Samo želim pravdu, da neće SAD možda da nam plati milion dolara?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivanka

pre 8 godina

Када нам такви "гости" долазе у Београд, основно питање на нашем граничном прелазу Сурчин треба да буде: Јесте ли НАРКОМАН или ГЕЈ па тек онда колико новца уносите и да ли имате шта пријавити Царини? Ако је Наркоман ( сумња се у то) постоји ЛАКМУС ПАПИР који на зној показује о којој дроги је реч (кошта свега 1.Еуро) одмах отказ боравка и налево круг..! Ако је "ГЕЈ" - потврда о вакцинацији и тесту на СИДУ.... то већ раде неке земље света - па им "ГЕЈЕВИ" више и не долазе.... Шта ће нам у Србији манијаци и протуве разне врсте као овај случај? Зашто пуштамо барабе са пасошем - без икаквог разлога, да долазе?

dejan

pre 8 godina

Aco, dal znaš šta ameri traže od dece koja idu u USA u razmenu učenika?! Raspitaj se, saznaćeš pa ćeš se čuditi, ovo što je Ivanka napisala je baš i normalno. A puštanje iz pritvora?!. Omladinac je već u avionu za USA. Samo me zanima ko će na robiju zato što je pušten osumnjičeni za pokušaj ubistva?

Kuki

pre 8 godina

Oni ovde dolaze da nas ponizavaju jer znaju da im nista ne mozemo,kao npr oni smradovi sto su snimali policajca koji nije mogao da im naplati kaznu a posle objavili snimak. J...li nas iz vzduha sad malo sa kopna..

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija