• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2015

21:38

DRAMA SA HEPIENDOM: Devojka htela da se ubije, specijalci je odgovorili od toga!

Vesti

DRAMA SA HEPIENDOM: Devojka htela da se ubije, specijalci je odgovorili od toga!

Podeli vest

Sanja T. (37) iz Vrnjačke Banje pretila je da će izvršiti samoubistvo, usled nervnog rastrojstva u koji je zapala zbog gubitka posla

S.T. (37) iz Vrnjačke Banje koja je pretila je da će izvršiti samoubistvo, zaključana u svom stanu, posle više od šest sati pregovaranja, izašla je. Hitna pomoć je devojku odvezla u kraljevačku bolnicu, čime je stavljena tačka na dramu koja se u subotu odigrala u Vrnjačkoj Banji.

Sanja.T. je na pomisao da izvrši samoubistvo došla zbog gubitka posla.

Drama u Vrnjačkoj Banji počela je u subotu posle podne tačnije oko 14 sati, kada je majka prijavila policiji da devojka hoće da izvrši samoubistvo.

Ubrzo nakon toga stiglia je policija, ali se devojka zaključala u kuću i nije htela nikog da pusti. Punih pet sati trajalo je ubeđivanje pregovaračkog tima policije, dok Sanja nije odlučila da ih pusti u
kuću.

Da stvar bude još napetija, majka Sanje T. je popila veću dozu lekova dok je trajala drama, zbog čega je prebačena u bolnicu na ispiranje želuca.

Tanjug

Kako saznajemo, devojka je zadnji put radila kao kontrolor na bazenu u Banji, kada joj nisu produžili ugovor.

Sanja je vredna radnica. Radila je u nekoliko preduzeća u Vrnjačkoj Banji, uglavnom pod ugovorom. Mnogi od njih su joj ostali dužni i nije mogla nikako da naplati novac. Poslednji prestanak rada ju je verovatno dotukao. Ne verujem da bi nešto loše učinila sebi, ali bila je ljuta i zato je danas tako reagovala - kaže jedan od njenih poznanika.

Otac Tomislav kojeg smo zatekli ispred kuće rekao je ona oduvek htela da bude finansijski nezavisna od roditelja, ali da nikako nije mogla da pronađe stalni posao.

Public

- Dešavalo se i ranije da zbog gubitka posla zapadne u depresiju, ali nikada se ništa slično nije dogodilo. Sinoć smo se čuli i rekla mi je da je predala molbu da joj produže ugovor, ali joj je verovatno neko u međuvremenu javio da od toga neće biti ništa – ispričao je Tomislav naglasivši da je smrt njenog pet godina starijeg brata, pre više od decenije, veoma uticala na nju, jer su bili vezani..

Devojka je oko 20.30 sati sanitetom Hitne pomoći prevežena u Opštu bolnicu u Kraljevu.

Z. K. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Putko Vladimirovič

pre 8 godina

Šta lupaš bre, čega te je sramota. Ovde se radi o jednom nesrećnom životu koji je u opasnosti da se ugasi, a tebe sramota. Ako te je sramota kako ti ide, a ti u red sa Sirijscima za Švabiju. Tamo će ti biti bolje.

surovi

pre 8 godina

Teška situacija !!! Ali, otac kaže da je i ranije imala nervna rastrojstva zbog otkaza sa drugih poslova ??? Mislim, mada ....

Lala iz Banata

pre 8 godina

Нагледао сам се смрти, и свакојаких паћеника у животу - и сваки је СЛУЧАЈ ЗА СЕБЕ.... Али једно је свима било заједничко - НИСУ ИМАЛИ ПРАВОГ ПРИЈАТЕЉА...!! Верујте знам то....болест, немаштина, неузвраћена љубав, малтретирање разне врсте, посао, породица..проблеми, стрес, смртни случај, развод брака,откази... Све има заједнички именитељ - недостатак ПРАВОГ ПРИЈАТЕЉА.... Они католици имају бискупа - па он "по службеној дужности" саслуша исповед, па човеку лакше (привидно) Ови са Запада, сваки има свог ПСИХОЛОГА па и он по службености - саслуша да савет и души олакша....ЈЕДИНО МИ ПРАВОСЛАВЦИ нисмо решили овај ПРОБЛЕМ..! Отуђили смо се један од другога...а Црква није нашла модус да се активно укључи у животне проблеме и помогне својим људима....Наши попови још увек чекају да човек - УМРЕ ДА БИ МУ ПОМОГЛИ ( ОПЕЛОМ...) Дајте да помогнемо - живима, ако може....

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija