• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.11.2015

10:39

MADAM ŽELJKA PRIZNALA DA JE VODILA LANAC VIP PROSTITUCIJE! Nagodila se tužilaštvom, platiće samo novčanu kaznu!

Vesti

MADAM ŽELJKA PRIZNALA DA JE VODILA LANAC VIP PROSTITUCIJE! Nagodila se tužilaštvom, platiće samo novčanu kaznu!

Podeli vest

Kotoranka Željka Rolović (37), koja je uhapšena u Kotoru u okviru policijske akcije "Lutka", zbog sumnje da je počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, postigla je sporazum o priznanju krivice sa kotorskim tužilaštvom

Predmet je dostavljen postupajućem sudiji na potvrdu, potvrđeno je u kotorskom Osnovnom sudu.

Rolović je uhapšena u avgustu, zbog sumnji da je na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, plovilima i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti.

"Ona je u te svrhe, kako se sumnja, koristila više mlađih ženskih osoba", saopštila je tada Uprava policije.

Nakon saslušanja u kotorskom tužilaštvu određeno joj je 72-časovno zadržavanje, a nakon saslušanja kod sudije za istragu kotorskog Suda određen joj je pritvor do 30 dana. Nakon devet dana provedenih u spuškom zatvoru Rolović je krajem avgusta puštena uz jemstvo od 4.000 eVra da se brani sa slobode.

ISTRAGA VIP PROSTITUCIJE Tajkunov sin na Željku i Soraju spiskao 56.000 evra!

'MADAM ŽELJKA' PUŠTENA jer ima snimke orgija s političarima i policajcima?!

MEGAEKSKLUZIVA INFORMERA: SMS prepiska madam Željke sa vrhom SPS!

ISPOVEST MADAM ŽELJKE: Nisam podvodačica, sve sam u životu pošteno zaradila!

MADAM ŽELJKA PRETI: Otkriću s kim se Stanija kresala za pare!

Sporazum o priznanju krivičnog dela je pismena saglasnost volja tužioca, s jedne strane, i okrivljenog i njegovog branioca, s druge strane, kojim okrivljeni svesno i dobrovoljno u potpunosti priznaje jedno ili više krivičnih dela, za koja se tereti krivičnom prijavom, naredbom za sprovođenje istrage ili optužnim aktom i sa tužiocem se saglašava o vrsti i visini kazne.

U praksi se kazna uglavnom plaća novcem, koji se uplaćuje u dobrotvorne svrhe. U slučaju Željke Rolović još nije poznato koliko je spremna da plati u humanitarne svrhe kako bi bila oslobođena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomas Gustaffson

pre 8 godina

Stvarno nismo znali čime se bavi "gospođa",dok ona to nije priznala! Hvala vam,sada smo se prosvetili i mnogo nam je lakše!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija