• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2015

15:01

MINISTAR STEFANOVIĆ: Istražujemo napad na Miroslavu Milenović, iako nije prijavljen

Vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ: Istražujemo napad na Miroslavu Milenović, iako nije prijavljen

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da MUP intenzivno radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi sa napadom na članicu Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović, uprkos činjenici da ona nije prijavila slučaj policiji i nije uzela povredni list od lekara

 

- Bez obzira na stav o policiji bilo kog pojedinca u javnosti i želje da sarađuje sa državnim institucijama, posao policije je da pruži maksimalnu zaštitu svim građanima Srbije i da svaki slučaj istraži - naveo je Stefanović u pisanoj izjavi. 

On je podvukao da je, od kad je ministar policije, rešen veliki broj slučajeva za koje u prethodnom periodu nije bilo dovoljno političke volje, a brojni slučajevi koji su uznemirili javnost završeni su u rekordnom roku. 

- Žao mi je što pojedinci koriste svaku priliku da izgovore ružne reči o policiji i profesionalcima koji rizikuju svoje živote kako bi građani živeli bezbedno - naveo je Stefanović.

On je pozvao sve građane da poštuju zakon i da dozvole državnim organima da rade svoj posao i ne mešaju se u istrage koje su u toku. 

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović obavestila je medije da je napadnuta u subotu, 21.novembra u podne, u ulazu zgrade u kojoj živi.

NAPADNUTA?! Članica saveta za borbu protiv korupcije pretučena, stranke osuđuju nasilje


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kuki

pre 8 godina

Ma kakav napad,bavite se pametnijim poslovima,pustite te raspikuce...

jela

pre 8 godina

Gospodja Мilanovic koja se predstavlja kao veliki borac protiv korupcije je bila za vreme vladavine ds u nadzornom odboru jedne banke, gde je sa svojim pulenom Vladanom Manicem pruzala zastitu za pranje novca preko svojih zutih veza, a svoje usluge naplacivala preko njene agencije. Nakon sto su ih odande isterali zbog kradje, Manic je presao u udruzenje osiguravaca srbije gde je doveo i gdju Milanovic kako bi nastavli biznis. Medjutim Manic je nedavno uhvacen u pranju novca i reketiranju zaposlenih sa svojim kumom Jankovicem, te je isteran iz UOS. Milanoviceva je verovatno da bi se spasila od policijske istrage odlucila da da sebi malo medijske paznje i prikaze sebe kao zrtvu, sto svakako nije..

Izbori 2024

Vesti

Kako do pasoša u jeku sezone? Od zakazivanje ništa u narednih mesec dana, ovo vam je jedina šansa!
Društvo

Kako do pasoša u jeku sezone? Od zakazivanje ništa u narednih mesec dana, ovo vam je jedina šansa!

Potraga za terminom za vađenje pasoša ne jenjava uoči početka leta. Osetne su gužve na šalterima, a svi termini preko e-uprave popunjeni su za celih narednih mesec dana. Iz MUP-a kažu da je ovo redovna situacija pred sezonu letovanja. Načelnica Uprave za upravne poslove PU Beograd Nataša Živković Bubanja kaže da, iako su svi termini zauzeti preko e-Uprave, postoji način da do svoje putne isprave dođete na vreme.

10.05.2024

10:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija