• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2015

11:56

POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE MANIJAKA IZ BOBOVA: Pijan je silovao moju sestru (12), pa zaspao!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE MANIJAKA IZ BOBOVA: Pijan je silovao moju sestru (12), pa zaspao!

Podeli vest

Dok su policajci hapsili mog muža Mališu, on se cerio. Kad su mu odredili pritvor, u prolazu mi je namignuo. Plašimo se da je moja sestra zatrudnela sa zlotvorom, priča Verica Šović (19)

Jednom sam čula kako je Mališa rekao mojoj mlađoj ćerki: "Što nisi starija samo dve godine?"
Suzana Šović, majka silovane B. B.

Moj muž Mališa Strainović odveo je kući moju 12-godišnju sestru dok smo mi bili kod bake, napio se i silovao je. Zapretio joj je da nikom ne kaže šta joj je uradio i mrtav-ladan zaspao. Jadna moja sestra, sva je istraumirana, plašimo se da je zatrudnela sa zlotvorom, priča Verica Šović (19) iz Bobova kod Svilajnca.

Nesrećna žena, koja već 3,5 godina deli vanbračnu postelju sa manijakom, s kojim ima i dva mala sina, kaže da je njena sestra B. B. (12) zlostavljana u noći između 19. i 20. novembra.

- Sa Mališom i naša dva sina u četvrtak smo otišli kod moje majke Suzane u Markovac. Pošto je moja mlađa sestra bila kod bake u Velikoj Plani, Mališa je insistirao da odemo po nju. Rekla sam mu da ode sam, a da ću ih ja sačekati. Došli su tek izjutra. Kada je ušla, sestra je bila nekako posramljena i uplašena. Mališa mi se pravdao da mu se pokvario automobil - pričala nam je juče Verica, dok je nesrećna B. B. sedela pored nje i ćutke slušala, gledajući u pod.

Bila u emisiji DNK zbog oca

Silovana B. B. je odrasla bez oca, jer R. A. nije hteo da je prizna. On je živeo neko vreme kod Suzane Šović, ali čim je ostala trudna, napustio ju je. Sada živi sa drugom ženom.
- Zvala sam emisiju DNK, koja je potvrdila da je on otac. Ali on ne želi da čuje za nju. Moja ćerka odlazi kod rođaka po očevoj liniji, ali on okrene glavu kad je vidi. A sada joj se i ovo dogodilo... - plačući priča Suzana.

Verica dodaje da su tog jutra svi otišli u Bobovo da bi spremili slavu. Mališa je odmah izašao iz kuće poslom, a ona je primetila da nešto i dalje nije u redu sa B. B. Upitala je sestru da li ju je Mališa dirao, a ona joj je odgovorila da ne sme ništa da joj kaže.

- Nisam znala kako da joj priđem, da shvati da hoću da je zaštitim, a ne da je napadam. Onda mi je priznala šta se dogodilo. Rekla mi je da nije smela nikome da kaže jer se plašila Mališe - ispričala je Verica i dodala da je muža odmah prijavila policiji.

Kada je policija došla, Mališa se smejao i ironično pitao suprugu: "Stani, Verice! Šta sam to ja uradio tvojoj sestri?!

- Pitala sam ga kako je mogao da uradi tako nešto i šta mu je nedostajalo kod mene pa je morao da traži to kod 12-godišnjeg deteta. On se samo cerio - priča ogorčena Verica.

Ona je istakla i da je Mališa u maju letvom krvnički pretukao i nju, njenu majku Suzanu i sestru, ali da mu tad nije određen pritvor. Prvo ročište za ovo nasilje zakazano je za 28. decembar. Verica je navela i da je Mališa, dok je bio trezan, bio dobar muž, otac i, kako kaže, domaćin, ali kada popije, postajao bi zver.

Suzana kaže da su i Verica i B. B. odrasle bez oca. (pogledaj okvir)

- Jednom sam čula kako je Mališa rekao mojoj mlađoj ćerki: "Što nisi starija samo dve godine?" Kad se toga setim, dođe mi da puknem. Kad je tako nešto mogao da joj kaže, znači da bi isterao Vericu i uzeo moju mlađu ćerku - jada se Suzana.

Lekarski pregled je pokazao da je Mališa obljubio maloletnicu, a u narednom periodu sa devojčicom će raditi psihijatri i radnici iz Centra za socijalni rad.

Što se Mališe tiče, on se branio ćutanjem na saslušanju kod sudije za prethodni postupak i nije pokazao nijednim gestom da se kaje. Određen mu je pritvor do 30 dana.

U tužilaštvu pretpostavljaju da je Mališa te noći više puta silovao devojčicu, ali ona nam je juče kratko rekla da je to bilo samo jednom i da je on potom legao i odmah zaspao. 

Silovao staricu pre 10 godina

Mališa Strainović ima debeo dosije u policiji i više puta je osuđivan. Proveo je ukupno 7,5 godina po zatvorima zbog krađa i razbojništava, ali i zato što je pre desetak godina silovao teško pokretnu staricu koja ima kuću nedaleko od njegove. Zbog toga je robijao u Zabeli, a ona je u međuvremenu preminula. Meštani Bobova kažu da je oduvek bio problematičan. Majka mu radi u Austriji, a otac mu je umro u junu ove godine. Verica mu je treća vanbračna supruga, a pre nje je dovodio kući još dve devojke. Sa jednom od njih ima sina koji živi u Loznici.

 

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ko se zadnji smeje

pre 8 godina

Sta ima da mu se sudi odmah po kratkom posrupku razrezi mu 20 god.robije i nema price nema polemike.I tako za svakog ko siluje najmanja kazna 20.godina.i to da teskim radom i fizikalijom.

DAMJAN

pre 8 godina

Prvo, posto je povratnik u sexualnom zlocinu nad nemocnim licima, pristupiti kastraciji !!! A potom mu suditi za zlostavljanje i sexualno opstenje sa mladjim maloletnim licem !!! Osuditi ga na 40 godina teske robije, bez prava na pomilovanje, i prinudni rad !!! Pa nek on bude malo devojcica njegovim kolegama manijacima i ubicama !!!\

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17