• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2015

09:47

SURČINSKA SAPUNICA! Čumetu žena smetila robiju, a sad mu UPLATILA 20.000 DINARA za zatvorsku kantinu!

Vesti

SURČINSKA SAPUNICA! Čumetu žena smetila robiju, a sad mu UPLATILA 20.000 DINARA za zatvorsku kantinu!

Podeli vest

Ljubišu Buhu Čumeta, koji već 15 dana štrajkuje glađu u "elitnom" odeljenju Centralnog zatvora zvanom "Hajat", u četvrtak je obišla supruga Ivana sa ćerkom Anđelijom

Pustio bradu

Bivši šef "surčinskog klana" u pritvoru je potpuno promenio imidž. Kako saznajemo, Ljubiša Buha Čume fura malo opušteniji izgled i prestao je da se brije, pa su ga supruga i ćerka zatekle bradatog

Iako je Buha uveren da mu je upravo Ivana "smestila" nove optužbe, zbog kojih je nakon izdržane zatvorske kazne u Padinskoj skeli odmah prebačen u pritvor, susret još uvek aktuelnih supružnika prošao je mirno i bez grubih reči.

- Razgovor između Ljubiše i Ivane bio je skroz korektan i ni u jednom trenutku nije izgledalo da su oni u svađi - kaže Ivanin poznanik. On dodaje i da je Ivana svom mužu, iako još "gladuje", uplatila 20.000 dinara za obroke u zatvorskoj kantini.

Buha je u ovom dugotrajnom štrajku glađu malo izgubio na težini ali, kako saznajemo, zdravstveni pregledi koji se u zatvorskoj bolnici obavljaju na dnevnom nivou tokom štrajka glađu pokazali su da je Čume u odličnom psihofizičkom stanju!

Dok bi "obični" ljudi posle dvonedeljnog gladovanja sigurno završili u bolnici, Buha ima odličan pritisak, krvnu sliku, a i ostali zdravstveni parametri bivšeg šefa "surčinskog klana" su u granicama su normale. Zbog toga uprava CZ-a sumnja da on krišom jede hranu koju dobija u paketima.

NASTAVLJA SE SURČINSKA SAPUNICA Čume štrajkuje glađu, a Ivana sprema dokaze protiv njega

IVANA O RAZVODU SA ČUMETOM: Neće čovek na lep način, hoće da se ciganišemo po sudovima!

DA LI JE ČUME SUPERMEN?! Ljubiša Buha 11 dana štrajkuje glađu, a lekari tvrde da je "nikad bolje"!

Podsetimo, Čume je 5. novembra, nakon izdržane jednogodišnje zatvorske kazne zbog napada na obezbeđenje supruge Ivane, umesto u svoju vilu u Surčin, prebačen u pritvor jer su protiv njega podnete četiri nove krivične prijave. Optužen je zbog falsifikovanja dokumenata za "ferari", koji je ranije poklonio supruzi, kao i zbog pretnji, ugrožavanja sigurnosti i prikrivanja dokaza. Uveren da je upravo supruga Ivana kriva za njegov pritvor, on je uzvratio prijavama protiv nje i tužio je čak 13 puta, između ostalog i za pokušaj iznude i pljačku kućnog sefa! 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Ma da, kraljica, ali mene interesuje, posle svh tih kradja, ubistava, on zasticeni svedok, sa ne zna se kojim parama otvara gradjevinsku firmu za puteve, skupe masine, izvodi radove, zaradjuje super, dobija poslove, kupanje u milion Eura, Ferari,ona zna svasta, cuvaje Policija u nocnim bahanalijama... A cije su to sve pare? Dali Srbija finansira delikvente koji se bajagi kaju? Cinkare? Sada ona njega casti 20.000 za kantinu!!!! Pa koji je to zatvor u kojem za kantinu treba mesecna plata jednog radnika! DRZAVNA SRAMOTA! Ovo sve treba menjati!

Analiza

pre 8 godina

Neko pokušava da od ozbiljnog predmeta za sud i tužilaštvo, napravi sapunicu. Kakvi su to naslovi? Cume supermen i sl. Ubacite ga kod legije u ćeliju pa da vidite kako leti od zida do zida kao pravi supermen

crni

pre 8 godina

Sto se jednom krimosu daje tolika medijska paznja. Sramota.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija