• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

01.12.2015

22:34

REBRAČA DOBIJA NANOGICU?! Bivša manekenka će morati da vrati pare ako hoće da izbegne zatvor!

Vesti

REBRAČA DOBIJA NANOGICU?! Bivša manekenka će morati da vrati pare ako hoće da izbegne zatvor!

Podeli vest

Više javno Tužilaštvo nudi bivšoj manekenki Katarini Rebrači nagodbu, kojom bi bila osuđena na godinu dana kućnog zatvora, koji podrazumeva nošenje elektronske nanogice, uz obavezu da vrati 37 miliona dinara iz Fonda za prevenciju raka dojke...

Međutim, ova "trgovina" još nije završena stvar, upravo zbog toga što bivšoj manekenki najveći problem stvara to što mora da vrati 308.300 evra.

REBRAČA PRIZNAJE KRIVICU! Katarina spremna za nagodbu da bi joj umanjili kaznu!

- Prema toj nagodbi, Rebrača mora da obešteti oštećene, a to nije mala suma koju mora da iskešira. Na taj način mogla bi da izbegne zatvor, koji joj preti zbog toga što je pokrala obolele od raka - kaže izvor "Alo" iz Palate pravde.

Rebračin advokat Momčilo Bulatović, koji je zastupa poslednjih godinu dana nije želeo da komentariše "tajni pakt" Rebrače i tužilaštva.

OSTALA SAMA Katarina Rebrača bankrotirala!

- Ništa nije gotovo. Mogu samo da potvrdim da se pregovori u toku - rekao je Bulatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hercegov Grad

pre 8 godina

Kakva država, umesto zbog lopovluka ne vidi ni sunca ni meseca i vrati ukradeno, vlast se pogadja sa lopovima ko da vise?! \n

Luka Laban

pre 8 godina

Da li mogu da joj podignem noge da je ne žulja nanogica !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija