• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

04.12.2015

09:01

POMAHNITALA SVEKRVA! Izbola snaju nožem, jer je imala SEKS SA NJENIM SINOM!

Vesti

POMAHNITALA SVEKRVA! Izbola snaju nožem, jer je imala SEKS SA NJENIM SINOM!

Podeli vest

Danica Ilić (65) iz Medoševca kod Lazarevca izbola je nožem svoju snaju Stanislavu Jovanović. Pomahnitala svekrva odmah je uhapšena dok je Stanislava prebačena u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti

Kako pišu beogradski mediji, Stanislavin muž, Vladan Ilić rekao je da su njegova žena i majka često svađale, ali ni na kraj mu nije palo da bi česte svađe mogle ovako da eskaliraju.

– Otišao sam po drva u šupu, a kada sam se vratio majka je držala nož u ruci, a Stanislavi je leva ruka bila krvava i ruka natečena. Majka je Stanislavu udarila štanglom po ustima, a mesarskim nožem je ubola tri puta u levo rame. Krvi je bilo na sve strane, a polomljen je i prozor – rekao je vidno potrešeni Vladan.

On dodaje da je uspeo nekako da razdvoji zavađene žene i da smiri situaciju.

– Hteo sam Stanislavu odmah da vodim kod lekara, ali mi je rekla da je dobro i da hoće samo malo da se odmori. Majka ništa nije htela da kaže  – objašnjava Vladan.

facebook

Prema rečima, do sukoba je došlo zato što on sa Stanislavom od majke nije imao mira.

– Majka je nekoliko puta ulazila u našu sobu, dok sam sa ženom imao seksualni odnos, to bi svakoga nerviralo, pa je tako smetalo i Stanislavi. Poslednji put nam je uletela u sobu pre tri dana.Zbog toga su se i posvađale – kaže nevenčani suprug izbodene žene.

ISPIŠKILA SAM SE SVEKRVI U ČAŠU: Maltretira me godinama, sto puta sam plakala!

ISPOVEST NEVERNICE: Varam muža sa deverom, trudna sam i ne znam čije je dete!

Ilić dodaje da je njega i ženu majka isterala iz kuće i da su živeli sami na drugom mestu sve do poplava.

– Nakon poplava, majka se vratila da živi sa nama. Dao sam joj krov nad glavom, a ona je htela da mi ubije ženu. Ne želim više da je vidim – poručio je Ilić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Е то је клинички случај, за психијатрију - а не пос*о за полицију....?!

Drina

pre 8 godina

\"Sve srecne porodice lice jedna na drugu a nesrecne su nesrecne svaka na svoj nacin!\"Uzas...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija