• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.12.2015

14:26

EKSKLUZIVNO! Ovo je Jordanac koji je hteo da sruši avion! Trener Vojvodine Mirković sprečio tragediju!

Vesti

EKSKLUZIVNO! Ovo je Jordanac koji je hteo da sruši avion! Trener Vojvodine Mirković sprečio tragediju!

Podeli vest

Jordanac sa američkim pasošem po imenu Laken pokušao je danas da otme i obori avion "Lufthanze" na liniji iz Frankfurta za Beograd, a tragediju je sprečio pomoćni trener rukometaša Vojvodine Milan Mirković

 

 

Laken je, kada je avion bio iznad Austrije, prvo probao da upadne kod pilota, a onda je zapretio da će otvoriti vrata letelice i tako je srušiti.

Jedan od putnika je na svom fejsbuk profilu objavio detalje ovog teškog incidenta sa srećnim krajem, koji su sprečili, po njegovim rečima, kršni momci iz rukometnog kluba Vojvodina, koji su se preko Frankfurta vraćali iz Porta sa utakmice Lige šampiona.

Laken je, navodno, rekao kada su ga savladali da je "nekom nešto obećao" i da je hteo da sve "odvede kod Alaha".

Predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić rekao je da je putnik koji je izazvao problem izgledao sumnjivo još prilikom ukrcavanja, a negde na sredini leta pokušao je da otvori vrata kabine u čemu su ga sprečili kabinsko osoblje, pomoćni trener Vojvodine Milan Mirković i rukometaš Aleksej Rastvorcev.

rkvojvodina



Putnika su do kraja leta čuvali Mirković i Rastvorcev, a avion "Lufthanze" (Lufthansa) je bezbedno sleteo u 12.45.

DRAMA NA LETU ZA BEOGRAD! Jordanac probao da otme avion "Lufthanze" iznad Austrije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 8 godina

Sjajni rukometasi..Hrabri i pribrani ljudi, svaka cast,,,I jos sedeli kraj zverova..Postovanje.

miki

pre 8 godina

Vidi mu se po licu da je terorista.A najvise ga --be sto je musliman iz jordana.A sada cemo naci dokaze na faceboku i instagramu da je on terorista u dusi.Sreca da su avionom putovali srpski heroji

Dragan

pre 8 godina

Svim rukometašima Rukometnog kluba Vojvodina dati Lufthanzine GOLD CARD i popust od 80 % na sve letove minimum 12 meseci. Za početak....

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ма какав терориста..! Требало је два "седмерца", онако уз-уши, и избацити напоље из тог немачког - аир"буса"...! (... без падобрана..!)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija