• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

08.12.2015

19:57

MOTKOM BAŠTOVANU SMRSKALI LOBANJU: Policajci slučajno otkrili brutalno ubistvo!

Vesti

MOTKOM BAŠTOVANU SMRSKALI LOBANJU: Policajci slučajno otkrili brutalno ubistvo!

Podeli vest

Unakažen leš Cvetka Milenova (61) pronađen u krevetu u napuštenoj kući u blizini groblja Gazilar. Nesrećni čovek usmrćen sa više desetina udaraca drvenom motkom

 

Public

Novopazarska policija pronašla je unakažen leš Cvetka Milenova (61) iz Niša, koji je brutalno ubijen u jednoj napuštenoj kući u blizini groblja Gazilar.

Ubica je Milenova više desetina puta udario drvenom letvom po glavi i telu, usled čega je nesrećni čovek iskrvario do smrti. Policija ima saznanja ko bi mogao biti zločinac, ali u cilju istrage njegovo ime nije saopšteno do zaključenja ovog broja Informera.

Slučajno otkrili leš

Policija ima pouzdane podatke o tome ko bi mogao biti ubica i on će brzo biti uhapšen

Izvor iz istrage

Zanimljivo je da je ovo ubistvo policija otkrila radeći na istrazi drugog krivičnog dela.
- Policajci su obilazili kuće u tom delu grada i proveravali nešto, kada su u jednoj napuštenoj, nezavršenoj kući, u sobi zatekli nepomičnog muškarca na krevetu. Telo je bilo pokriveno prekrivačem i starim jorganom. Kada ga je policajac otkrio, video je potpuno smrskanu glavu nepoznatog čoveka i veliku lokvu krvi - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je ubrzo, pomoću otisaka, identifikovala ubijenog i, kako saznajemo, reč je o muškarcu koji nije imao krivični dosije.
Milenov kod sebe nije imao lična dokumenta i novca, pa se pretpostavlja da je i opljačkan.
- Milenov je ubijen dan, dva pre nego što je otkriven, a glava mu je bila skoro potpuno smrskana, tako da u prvi mah nije bilo moguće izvršiti identifikaciju na osnovu izgleda. Milenov nije imao krivični dosije, nije bio kavgadžija. Reč je o čoveku koji je bio miran i povučen - rekao nam je sagovornik.

Voleo je cveće i bašte

Cvetko Milenov je u Novi Pazar došao iz Niša. Mnogo je voleo cveće i radio je kao baštovan. Novopazarci su ga često angažovali i kao kotlara. Bio je vredan čovek i Novi Pazar je doživljavao kao svoj grad.
- Živeo je u Pazaru dvadesetak godina i stalno je govorio da su mu Niš, Crna Trava i Novi Pazar u srcu. Voleo je da uređuje bašte i dvorišta, ali se nije libio drugih poslova. Koliko znam, ovde je živeo sam. Nije mi poznato da je imao porodicu - kaže Novopazarac kod kog je Cvetko ranije radio.

Novopazarska policija obezbeđivala je mesto događaja do dolaska specijalnog tima iz Beograda, koji je obavio uviđaj. Telo je poslato na obdukciju, a rezultati će pokazati koliko je udaraca nesrećni Milenov zadobio.
- U toj kući skoro da nema nameštaja, izuzev tog kreveta i stola. Soba u kojoj je ubijeni pronađen bila je prepuna smeća, pivskih flaša, praznih konzervi hrane... Blizu tela pronađena je i debela drvena letva, koja je bila krvava. Pronađeno je još nekoliko tragova koji će nas vrlo brzo odvesti do ubice - rekao nam je izvor iz istrage.

Stecište pijanaca

U blizini napuštene kuće nalazi se nekoliko domaćinstava, a meštani sa kojima smo razgovarali kažu da se tu često okupljaju narkomani i beskućnici.
Iako ovih dana ništa čudno nisu primetili, meštani obližnjeg naselja Jaklja za Informer kažu da se baš u ovoj kući često okupe problematični ljudi, koji se nekada i potuku. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija