• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.12.2015

11:38

EVO KOLIKO VREDI ŽIVOT U SRBIJI! MIŠELJČIĆU 6 MESECI ZATVORA za ubistvo komšije udarcem pesnicom!

Vesti

EVO KOLIKO VREDI ŽIVOT U SRBIJI! MIŠELJČIĆU 6 MESECI ZATVORA za ubistvo komšije udarcem pesnicom!

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na šest meseci zatvora Bora Mišeljića za krivično delo teška telesna povreda, jer je 2012. godine "nokautirao" komšiju koji je parkirao auto na travnjak ispod njegovog prozora


Udareni komšija je preminuo usled pada i udarca o betonsku kocku na parkingu.

Tom odlukom preinačena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je Mišeljić bio oslobođen optužbi, navodi se u u odluci objavljenoj na sajtu Apelacionog suda i dodaje da je i protiv ove presude dozvoljena žalba.

U obrazloženju svoje odluke Apelacioni sud navodi da je cenio kao olakšavajuće okolnosti za Mišeljića njegove porodične i lične prilike, kao i da je kritičnom prilikom njegova sposobnost shvatanja značaja dela i mogućnost upravljanja postupcima bila smanjena do stepena bitnog, ali ne i bitno.

Takođe je cenio njegovo sadašnje zdravstveno stanje i "tako utvrđenim olakšavajućim okolnostima dao značaj naročito olakšavajucih okolnosti".

Anketa


Od otežavajućih okolnosti na strani okrivljenog, sud je kako se navodi, cenio njegov raniji život i ponašanje.

Mišeljić je osuđen jer je 26. februara 2012. godine sa prozora svog stana započeo verbalnu raspravu sa pokojnim A. A, zabranjujući mu da parkira auto na travnjak ispod njegovog prozora.

Zatim ga je presreo dok je išao u pravcu svoje zgrade i nosio u rukama kese sa namirnicama, i pesnicom mu zadao udarac, usled čega je A. A. izgubio ravnotežu i pao na betonsku kocku koja se nalazila neposredno iza njega.

ŠEST GODINA ROBIJE ZA TRI SMRTI NA TRCI! Šokantna presuda za tragičnu brdsku trku "Tara 2012"!

KOLIKO U SRBIJI VREDI DEČIJI ŽIVOT?! Pijan kolima ubio dete, pokajao se i dobio DVE GODINE ZATVORA!

PRVI PUT U ISTORIJI SRPSKOG PRAVOSUĐA: Oslobođen za dvostruko ubistvo, bilo je u samoodbrani!
 

SEKIROM JOJ RASCEPAO GLAVU! Ubica iz Smedereva osuđen na 12 godina robije!


Od udarca i pada zadobio je tešku telesnu povredu opasnu po život, dok je Mišeljić napustio lice mesta u pravcu svoje zgrade.

Povređeni je uspeo da sa svog mobilnog pozove policiju i dežurnom operateru rekao šta mu se desilo i gde se nalazi zahtevajući hitnu pomoć i policiju.

Nakon poziva ostao je da leži naslonjen na betonsku kocku, ali je usled zadobijenih povreda preminuo.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Ako je ovo pravosudje nemam cime da poredim jer bi sve sto uporedim uvredio . Samo me zivo interesuje obrazlozenje i po kom zakonu je nazovi sudija ili sudisko vece donelo ovu presudu. Samo me interesuje koliko kosta ??? i dali su ove nazovi sudije na platnom spisku koje placa drzava srbija ili poreski obveznici i kako su oni nezavisni neradnici jer svako ko radi mora nesto da uradi da bi doboi platu ne samo da se pojavi i ne radi nista ako nema sa strane primanje.

XXL

pre 8 godina

Kao što rekoh u mome komentaru Presuda je doneta u skladu sa Zakon-om i po "slobodnom sudijskom uverenju" što bi naš narod rekao - odokativno. Pozz.

XXL

pre 8 godina

Pravnosnažne sudske odluke u krivičnim postupcima se NE smeju komentarisati jer nam je sudstvo nezavisno i to od svega pa i od Zakona, pravde i pravičnosti pa je sudijama dato da mogu slobodno da odlučuju po svom nahođenju ili kako se to stučno kaže "slobodnom sudijskom uverenju". Ta stavka je kako bi se sve neznanje i propusti u radu pokrile.

Mikac

pre 8 godina

Mnogo bolje bi bilo u ovoj jadnoj drzavi da se ovakvo pravosudje ukine. Ovakve presude ce dovesti do vracanja krvne osvete kako prema pociniocu tako i prema sudijama.A kada do toga dodje svi odgovorni ce se cuditi kako je do toga doslo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija