• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

15.12.2015

15:23

JEZIVO UBISTVO Ubica starici smrskao lice dok je njen sin spavao u drugoj sobi!

Vesti

JEZIVO UBISTVO Ubica starici smrskao lice dok je njen sin spavao u drugoj sobi!

Podeli vest

Igor Useinović (32) iz okoline Žitorađe uhapšen je zbog sumnje da je juče brutalno ubio staricu Ružicu Talević (83) u njenom stanu u Ulici Dimitrija Tucovića u Nišu

On se sumnjiči da je nesrećnoj ženi smrskao kosti lica prilikom pokušaja pljačke, udarajući je nekim tupim predmetom po glavi, nakon čega je pobegao.

- Razbojnik je pretpostavljao da je starica sama, pa je oko dva časa iza ponoći došao do njenog stana. Budući da nema tragova nasilnog ulaska, pretpostavlja se da je pozvonio na vrata. Ona je, ne sluteći šta se može desiti, otvorila vrata. Žena je ubijena je sa više udaraca u lice, usled čega su joj slomljene kosti. Pretpostavlja se da razbojnik, koji je započeo premetačinu, nije uspeo da dovrši pljačku jer je čuo da u stanu ima još nekoga, pa je pobegao - kaže naš izvor.

Osumnjičeni za ubistvo je brzo identifikovan jer na licu ima tetovažu koja je karakteristična. Prema nepotvrđenim informacijama, viđen je i prethodnih dana u parkiću u blizini zgrade u kojoj živi ubijena žena, koja se nalazi odmah preko puta Železničke stanice u Nišu.

Staričin sin spavao je u drugoj sobi i ništa nije čuo. Kada je ustao i video telo majke u lokvi krvi, odmah je pozvao Hitnu pomoć, ne sluteći šta se desilo. Pošto je obaveštena policija i tužilaštvo, započeta je ekspresna istraga tokom koje je osumnjičeni za ubistvo identifikovan, pronađen i uhapšen.

- On je uhapšen u autobusu Niš-Beograd. Pronađen je na autobuskoj stanici u Aleksincu. Policiji se pravdao da je pošao navodno kod sestre u Požarevac. Reč je o starom znancu policije koji je od 1996. do 2014.godine počinio 68 razbojništava i krađa, dok je u ovoj godini osumnjičen za još dva razubojništva u Nišu - kaže naš izvor.

Telo ubijene žene poslato je na obdukciju kako bi se utvrdile sve povrede i tačan uzrok smrti. Nije isključeno i da je ubica pokušao da je udavi, jer je kraj njenog tela nađen čaršav.

- To je bila divna žena. Nije krila da je primala oko 40.000 dinara. Moguće je da je ubica čuo kada je pričala o tome u parku sa komšijama, pa je rešio da je opljačka - pričaju komšije.

 

UHAPŠEN UBICA STARICE U NIŠU! Preti mu višegodišnja kazna zatvora!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DrNele

pre 8 godina

Nadam se da ce degeneriku i olosu napraviti pristojan docek u zatvoru i da mu naprave remix face. Sta taj tra,i na slobodi sa 68 dela??? Dace Bog ako ima pravde da ga osude na 40 god posto smrtne kazne za ovakve olose nazalost nema.\n

Deks

pre 7 godina

Ovde nešto ne štima - počinioca nije video ni sin, a tvrdi se da je jasno identifikovan po tetovaži, kako ako ga niko nije video? Dobro bi bilo da je uhapšeni zaista počinilac, ali ukoliko nije onda je opasna osoba na slobodi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija