• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

16.12.2015

09:31

POTRESNA ISPOVEST RODITELJA KIDNAPOVANE DEVOJČICE Maša i danas ima traume od otmice!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST RODITELJA KIDNAPOVANE DEVOJČICE Maša i danas ima traume od otmice!

Podeli vest

Damir Prenković kazao u iskazu sudu da je otmica u martu ostavila posledice na njegovu ćerku i da se ona i dalje štreca kad joj neko priđe s leđa. Majka do detalja ispričala kako joj je ćerka istrgnuta iz ruku


Pri povratku kući Maša je samo ćutala, bez ikakve reakcije. Nije ni plakala niti se smejala, bila je odsutna
Mašin otac Damir

Roditelji trogodišnje Maše Prenković, koja je kidnapovana 13. marta u naselju Braće Jerković u Beogradu, istakli su juče u nastavku suđenja njenim otmičarima da ona i dan-danas ima traume zbog tog događaja. Oni su se pridružili krivičnom gonjenju troje optuženih francuskih državljana i istakli imovinski zahtev zbog pretrpljene duševne boli.

Mirjana Prenković, Mašina majka, juče je prvi put pred Specijalnim sudom ispričala šta se tačno dogodilo i kako su joj otmičari oteli dete iz ruku.

- Otišla sam sa ćerkom u prodavnicu. Pošto smo završile kupovinu, svratile smo još u pekaru i krenule ka našoj zgradi. Nosila sam torbu, a Mašu sam držala za ruku. Primetila sam automobil koji je napravio polukružno i krenuo ka nama. Neko me je gurnuo i ja sam odletela. Kada sam se okrenula, videla sam čoveka kako nosi moje dete - opisala je Mirjana.

EKSKLUZIVNO! Pogledajte snimak otmice male Maše P. (VIDEO)

Bez razmišljanja je potrčala ka automobilu koji je bio u pokretu i uspela da ga stigne, ali ju je otmičar opet odgurnuo. Ona je pala i potom se BMW sa otmičarima i njenim detetom odvezao.

Informer

Neko me je gurnuo i ja sam odletela. Kada sam se okrenula, videla sam čoveka kako nosi moje dete
Mašina majka Mirjana

Prenkovićeva je navela da je odmah pozvala policiju, koja joj je oko dva sata kasnije javila da je njeno dete možda pronađeno:

- Bila sam u Hitnoj pomoći kada mi je stigla slika na Vajber. Bila je to Maša, ali je imala drugu odeću i drugačiju frizuru.

Otac devojčice Damir Prenković potvrdio je da ga je supruga zvala na posao i javila mu kada im je dete oteto. Istog trenutka je došao na mesto otmice i tu stajao dok ga policija nije odvela do ćerkice.

- Pri povratku kući Maša je samo ćutala, bez ikakve reakcije. Nije ni plakala niti se smejala, bila je odsutna. Pokušavao sam bezuspešno da je nasmejem, ali ona kao da je gledala kroz nešto. Sve što joj se dogodilo ostavilo je posledice na nju, i danas reaguje kada joj neko iznenada priđe s leđa - ispričao je Prenković.

POGLEDAJTE DIRLJIV SUSRET OCA I OTETE DEVOJČICE: Gde si, srećo tatina! (VIDEO)

Troje uhapšenih kidnapera Sebastijan Mišel Branšu (47), njegova žena Goren Aleksis Branšu (51) i njena ćerka Emerin Kristel Ulije (27) u policiji su ispričali da im je namera bila da otmu devojčicu koja liči na Kristelinu ćerku. Maša je trebalo da im posluži u brakorazvodnoj parnici koju ona vodi protiv muža kako bi mogla da dokaže da dete koje imaju nije njegovo.

ZASTRAŠUJUĆE Otmičari Mašu hteli da prodaju pedofilima!

Međutim, na početku suđenja su to negirali. Sebastijan je odbio da iznosi odbranu, dok su dve žene svu krivicu svalile na njega, tvrdeći da je on sve sam organizovao, te da one nisu znale ni kuda idu niti šta mu je na umu.

Obe su ispričale i da su zlostavljane u policiji, tako što su ih tukli dok su vezane klečale na podu. 

TIPOVANA IZ BEOGRADA Otmičari male Maše imali pomagače iz Srbije!

OTMICA MALE MAŠE! Otmičarke negirale krivicu!

IMA PRAVDE Počinje suđenje francuskim otmičarima male Maše!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cuj

pre 8 godina

More, malo su ih zlostavljali u policiji. Potpuno se slazem da treba kazniti te policajce - ali zato sto ih nisu DOVOLJNO tukli.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija