• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2015

12:52

(VIDEO) FILMSKA POTERA I HAPŠENJE U NS! Policija im pronašla eksploziv, oružje i municiju!

Vesti

(VIDEO) FILMSKA POTERA I HAPŠENJE U NS! Policija im pronašla eksploziv, oružje i municiju!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su veliku količinu eksploziva i naoružanja, uhapsili dvojicu osumnjičenih i tako presekli lanac krijumčarenja oružja, posle višemesečnog operativnog rada

Kako se navodi u saopštenju MUP, sinoć, oko 19.30 časova, operativci kriminalističke policije i pripadnici Odreda žandarmerije pronašli su u automobilu subotičkih registracija oko tri kilograma plastičnog eksploziva velike razorne moći, dva detonatora, devet ručnih bombi, tri automatske puške, dva puškomitraljeza i 160 puščanih metaka, kalibra 7,62.

Eksploziv i deo oružja pronađen je u prtljažniku, a ostalo naoružanje bilo je sakriveno u tapaciranim delovima "mazde".

www.mup.gov.rs

Zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su M. T. (30) i P. G. (21), iz opštine Krupanj, koji su neprijavljeno boravili na području Bačke Topole.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku, dodaje se u saopštenju MUP-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ziki

pre 8 godina

Po kom osnovu svim kriminalcima u Srbiji skriven je identitet, daju samo inicijale umesto da im objave ime prezime pa cak I slike da se javno zna ko su I sta su. Ne pisem ovo samo o ovima nego generalno o svim krimosima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17