• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

18.12.2015

18:37

MIŠKOVIĆU SE SLOŠILO: Tajkun se vratio u bolnicu!

Vesti

MIŠKOVIĆU SE SLOŠILO: Tajkun se vratio u bolnicu!

Podeli vest

Advokat Miroslava Miškovića Zdenko Tomanović, potvrdio je za N1 da se Mišković nalazi u bolnici Medigrup i da će u njoj ostati i narednih nekoliko dana

Miškoviću je sinoć (u četvrtak) pozlilo i zbog toga je hospitalizovan. Bolnicu je napustio noćas ali se u nju ponovo vratio jutros, nakon čega je zbog zdrastvenog stanja zadržan.

Na sopstveni zahtev iz bolnice je tokom dana izašao da bi prisustvovao suđenju i uputio protest jer ga je sudija, kako nam je rečeno, pozvala na ročište uprkos tome što je sudu bilo poznato da je u bolnici.

Prema saznanjima N1, ročište ipak nije održano jer se na suđenju nije pojavio jedan od sudija.

Tomanović je za N1 izjavio da sud još nije odlučio o zahtevu Miroslava Miškovića da mu se, radi lečenja u inostranstvu, vrati pasoš.

MIŠKOVIĆ FOLIRA?! Tajkun krije dijagnozu, pokušava da izbegne suđenje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran Petrovic

pre 8 godina

Advokat da ne dodje na ako rociste,mogu se samo nasmejati kolikoje to providno.

UFOLOG

pre 8 godina

Ako je stvarno bolestan zašto se onda odazvao na ročište? Folirant.

bole

pre 8 godina

Cudna stvar svi tajkuni koji su uhapseni i kojima se sudi za lopovluk svi se razbolu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija