• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.12.2015

18:41

ČUME SPREMAN NA SVE DA IZAĐE IZ ZATVORA: Obećavam, neću više zivkati ženu!

Vesti

ČUME SPREMAN NA SVE DA IZAĐE IZ ZATVORA: Obećavam, neću više zivkati ženu!

Podeli vest

Ljubiša Buha tražio da ga prebace u kućni pritvor i ponudio čvrste garancije da ni na koji način neće komunicirati sa suprugom Ivanom i "njenim" policajcem Milanom Ljubenovićem

Svedok saradnik Ljubiša Buha Čume ponovo je zatražio od Trećeg osnovnog suda u Beogradu da mu zatvorski pritvor zameni kućnim uz elektronski nadzor, nepunih nedelju dana nakon što mu je isti takav zahtev odbijen!

MAFIJAŠ U KRIZI: Čume u zatvoru napisao 2.055 pisama, moli za slobodu!

On je u svojoj novoj molbi čvrsto obećao da ni na koji način neće komunicirati sa još uvek zakonitom suprugom Ivanom Buhom i policajcem iz njenog obezbeđenja Milanom Ljubenovićem, kojima je, navodno, pretio iz zatvora u Padinskoj skeli tokom izdržavanja jednogodišnje robije.

Fiktivne optužbe

Odluka o tom zahtevu biće saopštena već danas, kada se nastavlja novi postupak protiv Buhe, koji je usledio odmah posle odsluženja prethodne kazne za napad na Ivanino obezbeđenje.

Osim za ugrožavanje sigurnosti Ivane i Ljubenovića, optužnica ga sada tereti i da je falsifikovao ispravu za ukradeni "ferari", te za prikrivanje, sprečavanje i ometanje dokazivanja.

Dobio nov TV u ćeliji?!

Informerov izvor iz Centralnog zatvora, gde se Buha trenutno nalazi sam u jednoj od ćelija, otkriva da je Čume tražio i dobio novi LCD televizor od 26 inča i da najčešće prati rijalitije. U pauzama se bavi pisanjem žalbi, koje uporno šalje svim relevantnim institucijama. Do sada je, navodno, poslao preko 4.500 pisama na raznorazne adrese!

Čumetov branilac Zdravko Đukanović kaže za Informer da su sve te optužbe "plod fikcije" nekadašnje gospođe Buha.

ČUME IZVISIO ZA "NANOGICU"! Svedok saradnik ostaje u Centralnom zatvoru!

- Jednako tako, ona je mogla da ga optuži da priprema nove "Ratove zvezda", s obzirom na to da su sve njene tvrdnje neproverljive! Pritvor je krajnja mera koja se primenjuje u postupku kad za to postoje opravdani razlozi. U suprotnom, mora se svesti na najmanje moguće trajanje - ističe Đukanović i dodaje:

- Razlog zbog kojeg je mom branjeniku produžen pritvor jeste opasnost da bi mogao da nastavi sa pretnjama prema takozvanim oštećenim. A istina je da im nikad nije pretio, već obratno. I pored toga, on garantuje da ih neće zvati telefonom, niti komunicirati sa njima na bilo koji način, jer mu je jedino važno da se što pre vidi sa ćerkicom i provodi s njom vreme.


Imala 100 ljubavnika?!

Pre desetak dana kontroverzni Surčinac je na početku suđenja osuo "drvlje i kamenje" protiv nekadašnje drage, sa kojom se razvodi, optuživši je da ga je tokom braka prevarila sa najmanje sto ljubavnika! Takođe je naveo i da je policajac Ljubenović jedan od njih.

ČUME REŠIO DA UNIŠTI IVANU: Moja žena je umešana u atentat na advokata Zreleca!

Buha ih je oboje "izazvao" na poligraf i posredno optužio da imaju veze sa ranjavanjem njegovog bivšeg advokata Vladimira Zreleca! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17