• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

19.12.2015

11:22

TEŽAK INCIDENT U BEOGRADU! Pijani policajci se službenim "golfom" zakucali u auto sa ženom i decom!

Vesti

TEŽAK INCIDENT U BEOGRADU! Pijani policajci se službenim "golfom" zakucali u auto sa ženom i decom!

Podeli vest

Pijani policajac udario je službenim "golfom” vozilo u kome je bila žena sa dvoje dece, a zatim pokušao da zameni mesto sa kolegom koji je bio manje pijan

Incident se, kako piše blic.rs dogodio u utorak uveče na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Rakovičkog puta u Beogradu. U vozilu ispred žene u čiji automobil je udario policijski „golf” bio je njen suprug Aleksandar Sibinoski.

MUP potvrdio incident

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije su nam zvanično potvrdili da se dogodio incident na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Rakovičkog puta u Beogradu u kome su učestvovali pijani policajci. Ipak, još ne žele da saopšte njihova imena.

- Ja sam vozio moj, a supruga svoj automobil. S njom su bila i naša dvojica sinova. Oni su bili iza mene, i na raskrsnici sam stao zbog tramvaja. I ona je zaustavila automobil, i tada se začuo udarac. U njen auto je otpozadi udario „golf”. Odmah sam izašao. Iz „golfa” su izašla tri momka koji nisu bili u uniformama i odmah su počeli da zamenjuju mesta. Pitao sam ih: „Šta to radite?” a oni su izvadili značke i rekli mi da se sklonim. Nisu znali da sam ja suprug žene u čiji auto su udarili. Video sam da su pijani i tražio sam da se predstave, a oni su mi rekli: „Ma, od*ebi...” I onda sam zvao policiju. Došla je ekipa iz Savskog venca, posle i tužilac. Oni su svi bili vrlo korektni. Zvali su Hitnu pomoć, a od njih su tražili da duvaju. Vozaču su izmerili 1,68 promila, a suvozaču 0,7 promila alkohola u krvi. Dok je trajao uviđaj, čuo sam da su iz Pete uprave MUP-a i da rade na obezbeđenju nekog sudije - kaže Aleksandar.

On navodi i da je vozač „golfa” bio toliko pijan, da je jedva razgovetno pričao.

- Prvo sam mislio da čovek ima govornu manu. Tek kada sam video koliko mu je alkohola izmereno, shvatio sam da muca od pijanstva. Pritom, alko-test im je rađen tek nakon dva i po sata - kaže Aleksandar.

On tvrdi i da je u sudaru njegova supruga Jovana zadobila potres mozga, a sin od sedam godina udarac u stomak.

Povređena Jovana kaže da od potresa mozga ima blokadu sećanja.

- Sećam se udarca, pokušaja policajaca da zamene mesta, njihove rasprave sa mojim mužem. Ali mi je sve to u magli jer sam sve vreme pokušavala da smirim decu koja su vrištala na zadnjem sedištu. U jednom momentu sam izašla iz vozila, ali se ne sećam daljih dešavanja sve do dolaska Hitne pomoći, koja me je zatekla u vozilu. Kada sam ušla, ne sećam se. U Urgentnom sam dva puta povraćala od potresa mozga, stavili su mi kragnu. Sin Andrija, koji ima sedam godina, zadobio je udarac u stomak, koji ga sve više boli i upravo sada krećemo ponovo kod lekara - kaže Jovana.

NESREĆA U NIŠU! Teško povređen suvozač u "fordu"

NESREĆA KOD JAGODINE Autobus sa migrantima steleo s autoputa, nema povređenih


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
majka

pre 8 godina

Ovo je stvarno strasna prica! Ovi drznici treba da budu najstrozije kaznjeni! Sreca sto je muz bio tu jos bi se izvukli!

Pavle

pre 8 godina

Nije to nista, meni je tako pijani policajac unistio auto, a kolege ga nisu ni navele u prijavi, a ja platio i kaznu za nepropisno parkiranje. Jedino sto nisam javna licnost pa ni novine to nisu htele da objave, kao kod ovih faca.

gde ste sad

pre 8 godina

Ajde sad da vidimo sta ce biti.PROPAGIRAJU BEZ ALKOHOLA ZA VOLANOM slazem se ali sta vredi kad nam je policija pijana .Prvi oni nevezuju pojaseve voze preko pune i kroz crveno a da im nije ukljucena rotacija.To je svako od nas video bar jedanput u svom zivotu.Gde je sad onaj pamenjakovic iz komesirijata za bezbednost Okanovic sto kazna za policiju nije drakonska.Ko njih kontrolise?Znaju da drkaju narod a oni prvi se ne drza istog

mile

pre 8 godina

U Srbiji ima 26.000 policajaca, a ja bi volio jiliko je njih kaznjeno zbog prekrsaja u saobracaju.\n

marko

pre 8 godina

Serifi su to a ne policija, ali ima bahatosti svuda u svetu. Zamisli drskosti umesto da se izvinjavaju oni odjebi, vaspitani nema sta

miki

pre 8 godina

mnogo gledaju americke filmove \"samo pokazali znacke \"i postali bogovi\n

Robert

pre 8 godina

ŠTA REĆI?! Mene kada zaustave ako napravim prekrašaj, pošto sam dosta na točkovima(taxi), odmah kao iz topa: "Pa gospodine, vi ste profesionalac, vi treba da dajete primer drugima!" A šta ćemo sad sa OVIM primerom anarhije i to direktno tj. uživo sa ulice od tih koji treba da budu za primer? To je to, devedesete se nisu ni završile... jadni mi i naša deca a Evropo bež'te, stižu Srbi!

Lala iz Banata

pre 8 godina

"Понашање које штети угледу службе".... - СУСПЕНЗИЈА, ДИСЦИПЛИНСКА - ОТКАЗ !..За бахатости - нема милости...!

Mita

pre 8 godina

To policija stalno radi. Mislim, zamena mesta i razni fazoni!!!! Nema veze koja je vlada, bahata i osiona policija radi sta joj se hoce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragomir

pre 8 godina

Ја сам у крају познат да успешно браним возаче од полуписмених саобраћајних пријава ако не даш мито колико да саобраћајац купи бурек!Замислите пријаву писану на ДЕВЕТ СТРАНА формата А4 где су све нетачне чињенице?Па да је неки пијанац писао не би онако брљавио!Замислите пријаву где те полицајац у првом делу оптужује а у другом делу правда?Замислите тренутак када ја од судије као брањеник оптуженог тражим службену потврду ,,Да ли је полицајац био тога датума и у толико сати заиста у служби,,?И ја да одем са тим документом да проверим у распореду рада! ... Ономад ме заустављају комуналци и траже да им покажем шта то имам у великој кеси?Мајко моја,када сам почео да се дерњам зашто немају шлемове,мошингевере и пса на каишу! ... Не плашим се полиције а никада мрава нисам загазио.Као да ми је бог дао аманет да се борим против иживљавања када су ме некада пребили.Пребили ме прво па установили да нисам тај кога су чекали.Новчано сам их ојадио три пута више него што сам хтео да им тражим!

Lala iz Banata

pre 8 godina

... Да знаш - последице се још осећају...

UFOLOG

pre 8 godina

A šta da je ne daj bože neko nastradao. Ko bi bio kriv? Pa naravno majka koja je kriva jer je civil. I takvi će sutra da regulišu saobraćaj i ostalo. Sramota otkaz bez ikakvog izgovora.

Bata prorok

pre 8 godina

Znam za slučaj brata i sestre gde je neki mafiljoz prešo na njihovu stranu ,rasturio auto .Za tili čas su se stvorila tri patrolna vozila ,jer je ovaj pozvao svoje iz policije i uviđaj tako fingirali da su ovi oštećeni krivi.Poverenje policije je na tankim nogama ,godinama sami sebe urušavaju.

Ziko Pop

pre 8 godina

Sada ce policajci na poligraf koji ce da pokaze da su zena i deca krivi za udes jer su stali ispred "narpdne milicije".

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija