• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.12.2015

08:18

BRUKA ZA POLICIJU I ZA MUŠKI ROD!  Predsednik policijskog sindikata iz Pazara tukao ženu?!

Vesti

BRUKA ZA POLICIJU I ZA MUŠKI ROD! Predsednik policijskog sindikata iz Pazara tukao ženu?!

Podeli vest

Predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije Momčilo Vidojević iz Novog Pazara bio je pod istragom zbog sumnje da je krajem prošle godine fizički nasrnuo na suprugu, koja je takođe zaposlena u policiji

 

Kako saznajemo, slučaj je prijavljen 6. novembra 2014, kada je dežurnu službu novopazarske policije pozvao Miroslav Glišović, Momčilov tast, i prijavio ga da mu je pretukao ćerku Draganu. Glišović je policajcima ispričao kako je Momčilo nasrnuo na njegovu ćerku preteći da će ubiti i nju i sebe.

Istog dana novopazarsku policiju pozvao je Dragan Glišović, Draganin brat, i potvrdio navode svog oca, ističući da je Momčilo i ranije bio nasilan prema svojoj ženi i da ju je fizički zlostavljao. Po prijavi je postupila interventna patrola, koja je otišla na adresu Momčila i Dragane Vidojević, ali ih tamo nije zatekla.

Jedan policajac je telefonom pozvao Momčila, koji mu je odgovorio da je u društvu svoje žene, da se kolima kreću ka Kragujevcu i da će tamo prespavati. On je porekao navode svog tasta, istakavši da je siguran da mu neko "namešta slučaj". Nekoliko sati kasnije u policijsku stanicu u Novom Pazaru došao je Miroslav Glišović, koji je detaljno opisao napad, koji se navodno odigrao krajem oktobra.

"Dragana je došla kod mene kući sva u modricama i podlivima. Ispričala mi je da ju je Momčilo pretukao", piše u prijavi u koju je Informer imao uvid.

Glišović je imenovao i svedoke koji bi mogli da potvrde autentičnost čitave priče.

DRAMA NA ČUKARICI! Muž krvnički pretukao ženu, pa je izbo nožem, komšije joj jedva spasle život!

STRAH! ŽENI POLOMIO LOBANJU, ona sad tvrdi da je sama pala!

HOROR U BARAJEVU Seksualno se iživljavao nad taštom!

Pomoćnik komandira novopazarske policije Emir Ljajić saslušao je Momčila i Draganu Vidojević, koji su negirali napad i tuču. Slučaj je nakon toga arhiviran.

Unutrašnja kontrola policije utvrdila je da je bilo osnova za prijavu protiv Vidojevića, ali da rukovodioci novopazarske policije nisu napravili propust u postupanju u ovom slučaju.

Nakon toga, Miroslav Glišović je u nekoliko navrata prijavljivao zeta Momčila da bije njegovu ćerku, ali reakcije policije nije bilo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peca

pre 8 godina

ako je tacno trebalo ga je onda najuriti iz policije i jos napisati prijavu ko kuca. Ali ako je taj tast, kao sto pise u tekstu, prijavio da je bila u modricama i podlivima, to ne moze da nestane za jedan dan i naravno da bi se primetilo i posle par dana kad bi se vratili. Drugo, posto i ona radi u policiji ocigledno je da bi to njene kolege sa posla odavno primetile i da bi to znao njen sef. Tako da to bas i nepije vodu, ali ako je istina treba ga najuriti ko poslednju bagru iz policije i naravno CZ.\n

Sova

pre 8 godina

Da je Vaša sestra (daleko bilo) doživela porodično nasilje, da li biste objavili njeno puno ime i prezime?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija