• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

28.12.2015

09:07

UŽAS U LAZAREVCU! Uhapšen pedofil, devojčica (13) zatečena u njegovom stanu!

Vesti

UŽAS U LAZAREVCU! Uhapšen pedofil, devojčica (13) zatečena u njegovom stanu!

Podeli vest

U stanu Miodraga Đ. (46) pronađena veća količina novca, 20 SIM kartica, tablete za potenciju...

Miodrag Đ. (46) iz Lazarevca uhapšen je preksinoć oko 20 sati zbog sumnje da je obljubio 13-godišnju devojčicu iz okoline tog grada!

Policiju je o ovom slučaju obavestio Centar za socijalni rad, a devojčica je prilikom hapšenja zatečena u Miodragovom stanu!

- Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađena je veća svota gotovog novca i dvadesetak kartica za mobilne telefone. Uzet je i laptop na veštačenje, a pronađena je i izvesna količina tableta za potenciju - kaže naš izvor blizak istrazi.

UHAPŠEN PEDOFIL Osumnjičen za obljubu trinaestogodišnjeg deteta

Dok je trajao pretres stana, navodi naš sagovornik, devojčica je sedela na dvosedu i nije izgledala ni najmanje potreseno ili iznenađeno.

Miodragove komšije su bile iznenađene kad su policajci upali u njegov stan. Za Miodraga kažu da radi u "Kolubari" i da preprodaje automobile.

- U prvi mah pomislili smo da mu je policija upala u stan zbog droge ili tako nečeg, ali ni na kraj pameti nam nije bilo da je uhapšen zbog pedofilije. On je razveden i ima decu iz tog braka. Bivša žena mu je pre oko godinu i po razlupala kola, ne znam zbog čega. Posle nje je imao neku devojku, koja ima oko 35 godina, a onda je počela u stan da mu dolazi ta devojčica. Vidi se na njoj da je malo problematična... Videli smo je nekoliko puta da dolazi kod njega - priča Miodragov komšija.

On kaže da su devojčicu često viđali i kako luta po Lazarevcu.

- Stalno skita, ne znam da li uopšte ide u školu. Nije mi jasno kakvi su to roditelji koji puštaju dete da tako luta - kaže naš sagovornik.

Uhapšenom je određen pritvor zbog sumnje da je obljubio dete, a danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca.

SMEŠTAJU MI, NISAM PEDOFIL! Policajac iz Majdanpeka u šoku zbog optužbi da je obljubio devojčicu!

POHOTNI PROFESOR IZ VRANJA! Seksualno zlostavljao osmakinju u školskoj svlačionici?!

UŽAS: Beogradska policija uhapsila pedofila, decu mamio u kostimu klovna!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar Marinković

pre 8 godina

Jesu krivi roditelji za to ste upravu

acim

pre 8 godina

sta ce ta devojcica u njegovom stanu ,kada se kaze da je vidjaju da luta gradom.Sta to znaci da se odala prostituciji.Treba je ispitati u vezi tog sa koliko je ljudi do sada bila mozda je ovo bila namestaljka za ovog coveka jer je imao pare,

milojka

pre 8 godina

Pucaju se ove iz rijalita sa tv happy tkz. duboka grla pa ih policija ne privodi niti hapsi.Same se prozivaju kolika je kojoj tarifa i nista.Ok nisu maloletne ali lepe preporuke salju maloletnim devojcicama.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Прерано се Србија одрекла СМРТНЕ КАЗНЕ...прерано, још свест о криминалу није на таквом нивоу, да би се самом друштвеном контролом и социјализацијом - спречило ЗЛО... ...најгоре могуће врсте, зато се треба - утаманити...!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17