• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2016

17:41

KRISTIJAN IZBEGAO ZATVOR Goluboviću odložena robija!

Vesti

KRISTIJAN IZBEGAO ZATVOR Goluboviću odložena robija!

Podeli vest

Kristijan Golubović, kome danas ističe tri meseca odlaganja izdržavanja kazne od osam godina zatvora, ponovo je tražio od suda da mu zbog zdravstvenih razloga odloži zatvor u koji neće morati da se javi sve dok sud pravosnažno ne odluči o njegovoj molbi!

Golubović je naime, trebalo da se sutra javi zatvoru na izdržavanje kazne, ali je juče podneo molbu za odlaganje, rekao je Tanjugu njegov advokat Gvozden Grgur.

Molbom se traži odlaganje izvršenja kazne zatvora zbog zdravstvenih razloga, naveo je advokat, ali nije mogao da precizira na koji period se odlaganje traži, jer je molbu podneo Golubović lično.

KRISTIJAN IMA TUMOR NA MOZGU? Umesto u zatvor Golubović opet mora na operaciju!

KRISTIJAN KUKA NA FEJSU: Dajte mi samo još 3 meseca slobode!

Portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić rekla je Tanjugu da molba još nije stigla u sud, ali da ona prema zakonu, odlaže izvršenje kazne.

Golubović je, inače, trebalo da se javi zatvoru 6. januara, pošto mu danas ističe rok u kojem mu je po treći put odloženo izdržavanje kazne po tri meseca.

Prethodni razlozi odlaganja bili su rođenje deteta i ugovorne obaveze prema produkciji rialitija Farma, iz kojeg je u međuvremenu izbračen.

Odluku o njegovoj molbi za odlaganje treba da donese Prvi osnovni sud u Beogradu, a na tu odluku postoji pravo žalbe Višem sudu u Beogradu koji će doneti pravosnažnu odluku.

Golubović je prošle godine u novembru pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja, pošto mu je Apelacioni sud u Beogradu tada smanjio kaznu za šest godina.

Kako je u pritvoru, koji se uračunava u kaznu, već proveo četiri godine i četiri meseca, ostaje mu da odsluži manje od četiri godine kazne u zatvoru.

Golubović je i ranije bio u srpskom zatvoru zbog iznude, dok je u inostranim zatvorima bio zbog raznih krivičnih dela.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Neša

pre 8 godina

Verovatno se plaši da će mu opasti popularnost ako se vrati na robiju! Ama, terajte to u ćorku, da se odmorimo od barabe više!

MILE

pre 8 godina

U ZATVORU POSTOJI BOLNICA ,OSUDITI ONOG KO MU JE ODLOZIO

zare

pre 8 godina

Svi koji prolongiraju njegov odlazak u zatvor strapi mesto njega u zatvor

svetozar

pre 8 godina

BANANA SRBIJA ,CIRKUS SRBIJA ,DEPONIJA SRBIJA ITD

Nikola

pre 8 godina

Da bi imao tumor na mozgu, prvo moraš imati mozak. Iz toga zakljucujem da da K. laze.

miki

pre 8 godina

Ono je operacija klempavih usiju.Mozak je malo vise gore na glavi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija