• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

06.01.2016

17:27

UBISTVO ILI SAMOUBISTVO?! Srbin pronađen mrtav na Tajlandu!

Vesti

UBISTVO ILI SAMOUBISTVO?! Srbin pronađen mrtav na Tajlandu!

Podeli vest

Srbin star 28 godina pronađen je mrtav u istočnoj Pataji u Tajlandu, a policija, zbog oproštajnog pisma, pretpostavlja da je izvršio samoubistvo

Prema saznanjima tamošnjih medija, radi se o izvesnom Iliji Veselovskom. Identitet, međutim zvanično, još nije potvrđen, pogotovo što se ne isključuje mogućnost da je mladić u Pataji koristio lažni pasoš.

U srpskoj ambasadi u Indoneziji kažu da su od tajlandskih vlasti tražili informacije o samoubistvu mladića iz Srbije, ali da još nisu dobili potvrdu njegovog identiteta.

Kuća u kojoj je pronađeno mladićevo telo nalazi se u elitnom naselju Dusit Pataja i vlasništvo je bogatog Britanca, poznatog kao Dejv.

Na njega je adresirana i oproštajna poruka, u kojoj je bilo i 2.400 dolara. U pismu mladić navodi da želi da bude kremiran i da ne želi da iko više zna za njegovu smrt.

Policija sumnja da je mladić, čije je telo pronađeno u ponedeljak, umro 48 sati ranije.

Mediji navode i da je telo mladića poslato na obukciju i da policija čeka rezulate kako bi zaključila slučaj.

Srpsko Ministarstvo spoljnih poslova još nije obavešteno o slučaju samoubistva našeg državljanina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILE

pre 8 godina

KLASICAN PRIMER SEKS TURIZMA SIGURNO NIJE SAMOUBISTVO

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija